Categorieëen

Reclame in de schijnwerperst
Presentatiesystemen voor het beroep

Reclame, reclame, reclame

Kleine, middelgrote en grote bedrijven hebben allemaal hetzelfde doel: nieuwe klanten binnenhalen en voor lange tijd houden. Dat betekend reclame, reclame, reclame. Met flyers, posters, brochures, advertenties en nog veel meer. Afhankelijk van het bedrijf is het ene of het andere middel best de moeite waard. Wat wel belangrijk is, is dat de materialen correct worden gebruikt, dat ze op een zinvolle en aantrekkelijke manier worden gepresenteerd. Buiten- en binnenreclame gaat over het trekken van aandacht: De gouden keu blijft degene die de aandacht trekt. De mogelijkheden zijn zeer divers en kunnen zeker worden toegepast op verschillende behoeften. Zo kunnen bijvoorbeeld posterframes die in de etalage kunnen worden opgehangen, worden gebruikt om reclame te maken voor een winkel met een etalage. Als de winkel op maaiveldniveau is, kan een recalmebord als klantenstop op de stoep worden geplaatst. Voor een beurspresentatie is het de moeite waard om brochures of banners te tonen. Het spreekt voor zich dat alles kan worden gecombineerd en vooral esthetisch en strategisch uitgekiend kan worden geënsceneerd.

Het reclamebord. Stop walk-in klanten met een reclamebord

Reclamebord

Een van de wijdverbreide reclamemedia is een zogenaamde 'customer stopper', ‘klantenstop’ of gewoon ‘reclamebord’. . Deze aanduiding heeft grotendeels de overhand gehad op de alternatieven voor weggebruikers of voetstukhouders. Waarschijnlijk omdat het zo beeldbepalend en in feite zelfverklarend is: het is bedoeld om klanten die desondanks langs de winkel komen, tegen te houden om hun aandacht te trekken. Soms is een winkel of stand zo gepositioneerd dat deze bij het passeren gemakkelijk over het hoofd wordt gezien. Reclameboorden, die op de weg voor de winkel worden geplaatst, zijn hiervoor de perfecte oplossing. U bevindt zich in het gezichtsveld van voorbijgangers. Met weinig moeite kunt u veel meer mensen bereiken met deze tool. Daarom worden dergelijke straatruiters vaak gebruikt voor beurzen of politieke evenementen.

Reclameborden kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Voor gebruik buitenshuis zijn bijzonder robuuste modellen geschikt. In dit geval wordt u geconfronteerd met twee grote vijanden: Regen en wind. De reclameborden zijn uitgerust met een extreem sterke basis en schokabsorberende flexibele connectoren om de wind te weerstaan. Jansen Display is gespecialiseerd in de productie van reclamemiddelen en biedt verschillende modellen van reclameborden die voor dit doel zijn ontworpen. Voorbeelden zijn de "Windtalkers". Het bedrijf X-Frames heeft ook een dergelijke reclamebord, "WindPro", in het assortiment. Beide producten zijn uitgerust met rollen en kunnen daarom gemakkelijk worden getransporteerd. Dit is een grote opluchting voor het personeel als het reclamebord na sluitingstijd terug naar binnen moet.

Om tegen regen te worden beschermd, zijn de reclameborden gemaakt van waterdicht materiaal. Jansen Display maakt gebruik van speciale foliezakken met schuimrubber. Op deze manier zijn de posters veilig tegen vocht en kunnen op die manier langer gebruikt worden. De keuze varieert van eenvoudige tot reclameborden met speciale designfuncties.Het is bijvoorbeeld mogelijk om een extra logo, openingstijden of iets dergelijks te tonen, zoals bij het model "Compasso met Topper", waardoor het bedrijf er perfect uitziet.

Het lokt het bord slechts de klanten. Jean de La Fontaine (1621 - 1695), Franse fabeldichter en romanschrijver

Driehoekige standWilt u de aandacht trekken in het interieur, bijvoorbeeld op een beurs, dan komen de klassieke modellen van Jansen Display ter discussie te staan. Tegen een goede prijs kunt u zelfs kiezen of u de voorkeur geeft aan ronde hoeken of een meer hoekige afwerking.

Met de houten reclameborden van Jansen Display presenteert u uw aanbiedingen en uw reclame in een bijzonder hoogwaardige en edele omgeving. Alle modellen zijn gemaakt van beukenhout en hebben een donkerbruine of teakhouten afwerking. Ze zijn uiterst stabiel en daardoor niet alleen geschikt voor gebruik binnenshuis, maar kunnen ook in beschutte buitenruimtes worden geïnstalleerd. De houten reclameborden kunnen aan beide zijden worden gebruikt en kunnen individueel worden geëtiketteerd op de twee geïntegreerde krijtborden. Jansen Display biedt ook de bijpassende accessoires zoals krijtpotloden in talrijke kleuren. De reclameborden zijn verkrijgbaar in de standaardformaten 68 x 120 cm en 55 x 85 cm, maar de meeste producten kunnen op aanvraag ook op maat gemaakt worden.

Een alternatieve variant van het reclamebord zijn de driehoekige stands, die drie zijden hebben en tegelijkertijd drie posters kunnen omranden. Ze zijn ideaal voor de presentatie van aanbiedingen in een winkel en zorgen voor een ruime ruimtelijke aanwezigheid.

De reclameborden zijn overigens zeer eenvoudig te gebruiken. Het frame kan aan alle zijden worden geopend en de poster kan met of zonder extra beschermfolie worden geplaatst. De pagina's zijn weer gesloten en klaar. Een goede afdichtingstechniek is ook van groot belang. Het vouwmechanisme moet perfect werken en moet ook bij veelvuldig wisselen nog steeds goed vastzitten, omdat de reclame in dereclameborden vaak wordt vervangen.

Onze reclameborden van Jansen Display

Kundenstopper wasserfest
Kundenstopper Compasso
Windtalker
Kundenstopper mit Toprahmen

Obklapbaare frames en vitrines. Posters stijlvol en modern

Posters voor reclamedoeleinden of als decoratie voor kantoren en bedrijfsruimten worden meestal regelmatig vervangen. De eenvoudigste oplossing voor de presentatie is een vouwframe. Het assortiment omvat een groot aantal lijstvarianten, die zowel verlicht als onverlicht verkrijgbaar zijn. De professionele presentatie van foto's staat op de voorgrond. Deze vouwframes hebben een frontaal laadprincipe, waarbij u, zoals de naam al doet vermoeden, de lijstenstroken kunt openen om de betreffende foto's snel en eenvoudig van voren te kunnen verwisselen. De artikelen zijn ook geschikt voor beurzen en reclamevoorraden.

Vouwframes kunnen ook worden gebruikt als weerbestendige oplossingen, bijvoorbeeld in de ingang van een huis, op een gevel of op een andere blootgestelde plaats. De modellen zijn voorzien van een weerbestendige gestoffeerde zak en beschermen het motief voor een langere periode. Wij produceren vouwframes met roestvrijstalen profielen, die zeer stabiel, robuust en licht van gewicht zijn. Behalve de gebruikelijke DIN-maten van A0 tot A5 is het assortiment ook uitgebreid met verschillende kleuren, speciale formaten en uitvoeringen. Afhankelijk van de locatie kunnen vouwframes weerbestendig of gecertificeerd zijn voor brandbeveiliging (B1, DIN 4102).

De vitrines van Jansen Display werken volgens hetzelfde principe. Een eenvoudige posterwissel wordt mogelijk gemaakt door de eenvoudig te bedienen vouwframe-technologie. Zet uw posters en billboards in het juiste licht. De vitrines zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan formaten, zodat aan alle eisen kan worden voldaan. Met een vitrine van het formaat DIN A0, 50x70, DIN A3 of in een van de vele andere formaten, met enkel- of dubbelzijdige posterinzet, gebogen of plat - bij Jansen Display vindt u het juiste model voor uw doeleinden. Verlichte vitrines trekken de aandacht van klanten en voorbijgangers. Ze kunnen efficiënt worden gebruikt in de handel, industrie en openbare instellingen. Zo kunt u uw reclameboodschap op een stijlvolle en hoogwaardige manier verspreiden. Vitrines kunnen ook worden gebruikt voor officiële mededelingen zoals vergunningen, informatiebladen, plattegronden of andere documenten die duidelijk toegankelijk moeten worden gemaakt op een centrale locatie. Jansen Display biedt ook afsluitbare vitrines voor een betere bescherming van uw materialen.

Onze vouwramen en vitrines van Jansen Display

Klapprahmen
Schaukasten für aussen
Klapprahmen mit LED-Licht
Schaukasten mit Brandschutz

Hulp met beurspresentatie

Voor een professionele beurspresentatie moeten de bedrijfsdocumenten er perfect uitzien en dienovereenkomstig worden gepresenteerd. Flyers en brochures zien er snel rommelig uit op stapels, dus het is de moeite waard om specifieke brochurehouders te gebruiken. Deze zijn verkrijgbaar voor plaatsing op tafels en toonbanken of met een stand die direct op de vloer staat. De afzonderlijke componenten kunnen op vele manieren worden gecombineerd en aan uw individuele gebruik worden aangepast. Ze bieden u de mogelijkheid om zelfs uitgebreide printmedia in uw beursstand te integreren. Op deze manier kunt u steeds belangrijke informatie bij de hand houden voor uw klanten. De houders en statieven zijn verkrijgbaar in de gebruikelijke formaten en kunnen zowel liggend als staand gebruikt worden.

Banners zijn een moderne en elegante manier van adverteren. Reclamebanners kunnen worden gebruikt in scholen, kantoren, winkels of op conferenties en beurzen. Een roterende behuizing maakt een eenvoudige en snelle montage en demontage van de banners mogelijk. De spandoeken worden bovenaan en onderaan vastgeklemd en gespannen. De klemmenstroken zijn enkelvoudig en beschikbaar of ze zijn aan de achterkant van de banner uitgerust met een stang en voet, waardoor het mogelijk is om de hele constructie op te zetten. De banners kunnen eenvoudig worden uitgewisseld. De kwaliteit van deze producten is uitstekend dankzij de zorgvuldige verwerking en de hoogwaardige materialen, die ook zeer belangrijk zijn voor veelvuldig gebruik. Een professioneel aanbod voor een succesvolle beursuitstraling!

Een alternatieve variant van het reclamebord zijn de driehoekige stands, die drie zijden hebben en tegelijkertijd drie posters kunnen omranden. U bent ook een blikvanger op beursstands.

Tentoonstellingsmateriaal van Jansen Display en X-Frames

Banner
Banner zum Aufstellen
Prospekthalter von X-Frames
Dreieckständer

Kantoormateriaal

Bij de inrichting van kantoren moet er een zekere vooruitziendheid en gevoeligheid zijn om een werkplek te creëren die niet alleen praktisch, maar ook comfortabel is. Dit vereist niet alleen verschillende meubels, maar ook hulpmiddelen voor een efficiënte en aangename communicatie.

Vitrines zijn een elegante en praktische communicatieoplossing voor verschillende doeleinden. Zij kunnen aansprekend zijn tot klanten, maar ook tot het personeel. Aanbiedingen, belangrijke informatie, dienstroosters of officiële mededelingen kunnen duidelijk en netjes in een vitrine worden weergegeven. De materialen kunnen met pennen aan het kurkoppervlak of met magneten aan de gladde metalen wand worden bevestigd. De vitrines zijn afsluitbaar, hebben op verzoek een schuifdeur en zijn indien nodig brandveilig. Of het nu voor gebruik binnen of buiten is, de vitrines zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maten en uitrustingsvarianten. Klassieke prikborden zijn natuurlijk nog steeds geschikt voor dergelijke functies. Bij Jansen Display zijn ze bijvoorbeeld verkrijgbaar in kurk of vilt met de bijbehorende pinnen.

Mobiele borden zijn al decennialang een klassieker als het gaat om het spontaan en flexibel presenteren, schetsen en lesgeven op conferenties, seminars of schoolfaciliteiten. Met het eigen merk SCRITTO biedt Jansen Display passende oplossingen voor elke behoefte - van de traploos in hoogte verstelbare standaard flipchart tot de praktische flipchart op vergrendelbare wielen.

Flipcharts, zoals ze ook wel worden genoemd, kunnen wel handig zijn om doelen en belangrijke punten te illustreren. Aan het schoolbord hangt een blok papier, dat u met uw eigen pennen kunt beschrijven.Wanneer een pagina vol is, zet uw het terug of scheurt u het af. Of men zich hieraan houdt, hangt af van het beleid van het betreffende bedrijf. Deze borden zijn verkrijgbaar met papier, maar ook als whiteboard. Hier schrijft u direct op het schoolbord met specifieke pennen en veegt u het schrijven af met een spons zonder water en, indien gewenst, met een speciale reiniger. In kantoren, conferentie- en seminarieruimtes of scholen bieden de whiteboards de juiste oplossing in staand of liggend formaat. Ze hebben een stabiel aluminium profielframe, een magnetisch en droog wisoppervlak en een plank voor markers en pennen.

Inhoud kan snel en netjes schriftelijk worden vastgelegd op whiteboards. Op een whiteboard kunnen extra teksten op papier, foto's of ander beeldmateriaal met magneten worden bevestigd.

In openbare ruimtes en kantoren zorgen onze bewegwijzeringssystemen voor een duidelijke oriëntatie en brengen uw bezoekers en medewerkers snel en eenvoudig naar hun bestemming. Kantoordeuren kunnen worden aangevuld met eenvoudige maar elegante borden. Het is ook aan te raden om noodplannen in een brandwerend frame of vitrine in te sluiten. Kleinere metalen memoborden maken het mogelijk om algemene post of informatiebladen klaar te hebben.

Voor zakelijke klanten staan wij steeds klaar om te adviseren. Speciale uitvoeringen zijn ook mogelijk op aanvraag, daarnaast geven wij u kwantumkortingen afhankelijk van de bestelhoeveelheid.

Kantoormateriaal van Jansen Display

Flipchart
Pinnwand aus Kork
Schaukasten mit Schiebetür von Jansen Display
Beschriftungssystem