Categorieëen

Fotolijsten als cadeau-ideeën voor Kerstmis

Dag Sinterklaasje, hallo kerstmis! - Speciale geschenken voor iedereen voor Kerstmis

Ho ho ho zegt de kerstman! Voor de stoute groote en kleine kinderen heeft ie kolen en een kleine klap op de billen, voor de braven zoets en cadeautjes. Kerstmis is de tijd waarin mensen dichter bij elkaar komen. Er worden feesten gehouden en natuurlijk worden er kleine cadeaus uitgedeeld.

Maar het is niet altijd gemakkelijk om voor iedereen de juiste kerstcadeaus te vinden. De beste cadeaus hoeven niet groot te zijn, maar ze moeten laten zien dat we onze familie en vrienden goed kennen. En één ding is zeker: er is niets beter dan een een foto van allemaal samen te geven. De tijd vliegt zo snel en met foto's kunt u de mooiste herinneringen bewaren.

Fotoalbum - het ideale cadeau

De mooiste herinneringen heb je steeds met z’n tween.

Luise Rinser, schrijfer

Hoewel we leven in het tijdperk van digitale fotografie en meer fotos maken dan ooit, kunnen niet alle foto's worden ingelijst en opgehangen. Wat kan een mooier cadeautje zijn, dan gedeelde herinneringen? Geef een album weg om een ander te laten zien hoe belangrijk tijd samen voor u is. Door het compileren van een fotoalbum bent u creatief en u creërt een individueel en origineel cadeau. Naast talrijke foto's van de activiteiten die u samen hebt ondernomen, heeft u wellicht ook nog wat souvenirs bewaard. Een bioscoopkaartje uit de film die je zú samen heeft van genoten, of een kaartje van een legendarische concertavond. Deze dingen kunnen in het album geplakt worden.

Of u kunt kiezen voor een objectframe met een grotere afstand tussen de achterwand en het glas, waarin ook kleinere driedimensionale objecten kunnen worden ondergebracht. Daar kan men een foto inlijsten en het object toevoegen of aan de foto bevestigen. Op kerstavond is er niets mooier dan samen aan een tafel te zitten en herinneringen op te halen. Iedereen heeft iets te vertellen. U hoort het spannende verhaal van oma en leert u familie beter kennen. Met een fotoalbum helpt men de herinnering aan de sprong.

Fotoalbums en objektlijst

Creëer uw persoonlijke familiefoto collage

Heeft u nog andere creatieve familieleden? Waarom verzamelt u niet uw mooiste familiefoto's en maakt u de collage op kerstavond samen? Wat dacht u van een collageframe? Sinds hun introductie op de markt zijn de gevarieerde collageframes een van de cadeau-trends bij uitstek. Het mooie van deze fotolijsten is dat je veel verschillende foto's van de gezinsleden kunt combineren tot een collage. Op deze manier kunt u de mooiste herinneringen met uw ouders, broers en zussen en alle kinderen als cadeau geven of alle familieleden in een foto collage verzamelen.

Collagelijsten bestaan uit individuele fotolijsten die aan elkaar hangen of losjes in een voorgestelde maar ook vrije compositie kunnen worden opgesteld. Beelden kunnen zeer snel worden ingevoegd of vervangen. In verschillende visueel-expressieve combinaties kun je nu meerdere foto's boven, onder of naast elkaar rangschikken en ook licht ten opzichte van elkaar in een driedimensionale formatie. Zo vinden alle favoriete foto's een plaats en resulteren ze in een uniek, uitgebreid patroon.

Als alternatief kunnen galerielijsten ook worden gebruikt voor het experimenteren en ontwerpen. Galerijframes zijn verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren met verschillende oppervlaktestructuren en afwerkingen, waarvan sommige chique en professioneel, sommige huiselijk en gezellig, sommige speels en romantisch. Dit is meestal een frame met een hoogwaardig passepartout met diverse fragmenten. Zodat twee tot tien foto's in hetzelfde kader kunnen worden ingelijst. De fotoseries komen naar voren met een galerielijst.

Wandcollages en galerielijsten

Versier uw kerstboom individueel

Als u de kerstboom individueel wilt versieren, heeft u nu de mogelijkheid om dit te doen met de nieuwe foto kerstbal van onze partner Deknudt. In onze online shop kunt u de zeer populaire foto en sneeuwbol in verschillende kleuren bestellen. Rood, wit en transparant, een transparant deksel gevuld met sneeuw en glitter beschermt uw mooiste foto. De foto kerstbal biedt veel meer dan een eenvoudige decoratie, omdat de holte van de bal ook gevuld kan worden met zoets of koekjes. De foto kerstbal is ook perfect als cadeau-idee, omdat er binnenin voldoende ruimte is voor waardevolle kleine voorwerpen zoals juweltjes of geldcadeaus. Het geschenk kan dan gebruikt worden als kerstbal of zelfs direct aan de boom gehangen worden. Vier Kerstmis met kerstballen versierd met foto's van uw kleinkinderen, kinderen, ouders of grootouders. Heeft u vrienden die niet bij u zijn met Kerstmis? Met de fotokerstbal kun je stijlvol denken aan lieve mensen en hen op deze manier laten deelnemen aan het feest.

Een fijn cadeautje voor Oma en Opa

Het zou wel eenvoudig zijn te zeggen, dat Oma en Opa opnieuw en opnieuw met een foto van de kleinkinderen blij zijn, toch? Maak opa en oma blij met een fotolijstje! Kies aantrekkelijke en exclusieve barokke lijsten voor uw grootouders of maak een stijlvol portretframe met foto's van uw kleinkinderen. Vaak wonen de kleinkinderen of kinderen niet op dezelfde plaats als de grootouders. Met een fotolijstcadeau kunnen opa en oma elke dag een kijkje nemen bij hun dierbaren. Een mooi alternatief zou een fotosneeuwbol van transparant plastic zijn. Een blikvanger voor elk huis. Met deze sneeuwbol kunnen uw foto's bijzonder mooi in scène worden gezet. En waarom print je de foto van de kleinkinderen niet op een puzzel? Op deze manier geef je twee dingen tegelijk. Een puzzel voor de puzzelpret en een leuke souvenirfoto. Natuurlijk hebben we hiervoor de bijpassende puzzelframes. Zo komt het meesterwerk ook veilig en gemakkelijk aan de muur.

Zou het kunnen zijn dat opa en oma een speciale liefde voor katten en honden hebben? Zou het kunnen zijn dat opa en oma een speciale liefde voor honden of katten hebben? Ook voor dit onderwerp is er het passende fotocadeau. Bijvoorbeeld met een fotolijst met een katten en hondenmotief. De houten frames van de CatsDogs serie zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in verschillende formaten in zwart en wit. U kunt een foto maken van uw favoriete huisdier en een belangrijke plaats in het appartement krijgen. De enige vraag die overblijft is kat of hond?

Cadeaus voor oma en opa

Puzzels vol met kerstmagie

U wilt creatief zijn en de familie aan kerstavond samenbrengen? Er is niets beter dan een spel samen. Zo kunt u bijvoorbeeld een persoonlijke foto laten afdrukken als puzzel enop die manier het bijpassende fotolijstje voor puzzels weggeven! Zo heeft de ontvanger een perfect fotocadeau voor Kerstmis! Het heele gezin kan meedoen en samen een potje puzzelen. Puzzelframes zijn verkrijgbaar in de standaard versie geschikt voor alle gangbare puzzelformaten van de meeste merken. De fotolijsten zijn speciaal aangepast aan de behoeften van de puzzelliefhebber en aangepast, zodat de afstand tussen de achterwand en het glas bijvoorbeeld voldoende is voor de dikte van de puzzel. Verder kan de puzzel direct op de bijpassende achterwand worden geplaatst, die ook als stabiele basis kan dienen. Zo kan de puzzel zonder problemen verplaatst worden en zonder verlies ertussen weggezet worden. Als het motief klaar is, wordt de lijst er omheen geplaatst en u kunt de puzzel aan de muur hangen.

Puzzllijsten

Mooi alternatief voor de klassieke kerstboom

Als u geen ruimte hebt voor de echte kerstboom, kunt u uw huis versieren met de groene stoffen kerstboom. Hang hem gewoon aan de muur en voeg zes prachtige foto's en foto's toe. Zo ziet een individuele kerstboom eruit.

Zelf een kerstboom maken? Met een zelfgemaakte boom spaart u dennenbomen. Ze zijn zeer stijlvol en zeer eenvoudig te maken. Alles wat je nodig hebt is een fotolijst, inpakpapier, een paar stukjes hout en lijm. De instructies vindt u in onze doe-het-zelf-handleiding van onze Fancy Franzi!

En een andere kerstboom kan worden gemaakt met individuele foto's die direct aan de muur worden opgehangen. Daarom is er een keuze uit eenvoudige fotolijsten van hout of kunststof in verschillende kleuren, naar keuze ook rood en groen, voor alle gebruikelijke fotoformaten 9x13 cm, 10x15 cm of 15 x 20 cm beschikbaar. Op deze manier kan de kerstboom omgevormd worden tot een stamboom van de familie en ook na het feest blijven hangen.

Voor een bijzondere presentatie bieden wij onze FotoFun papieren frames in Polaroid stijl van Dekoletta. Deze zijn al verkrijgbaar in verschillende kleuren als set en kunnen met lijm of klemmen aan de muur of aan fototouwen worden opgehangen. Als alternatief kunt u ook gebruik maken van de fotolijsten, die speciaal zijn ontworpen voor het inlijsten van polaroids en andere directe foto's zoals Instax. De geschenken die u zelf kunt maken en uw creativiteit de vrije loop laten, zijn meestal ook de geschenken die u bijzonder veel plezier geven.
Voor Kerstmis zijn er veel bijzondere cadeau-ideeën met foto's. Voor de bank of voor het bed, bijvoorbeeld, een rood kerstkussen in de vorm van een hartje met een eigen foto maakt een knuffelende en originele indruk.

Kerstplezir met Polaroid

FotoFun Color
FotoFun
FotoFun pastell

Kerstmis met vinylplaatjes

De kerstboom, het vuur in de open haard en van de draaitafel overwaait een stem "I'm dreaming of a white Christmas…".Vinylplaten horen gewoon bij Kerstmis, als cadeau of gewoon voor zichzelf en de eigen familie. Platen staan voor romantiek en gezelligheid, ze horen bij een vervlogen tijd, die we graag idealiseren en dus ook onszelf verzoenen. Net zoals het gewenst is tijdens het feest. Liefhebbers van vinyl houden van het frame voor vinylplaten. Dankzij het speciale formaat is het platenframe ideaal om platen een nieuw nestje te geven. Het perfecte cadeau dus, en nog meer als u de juiste plaat daarvoor krijgt.

Lijsten voor platen

Holzrahmen Top Cube für Vinyl-Schallplatten
Alurahmen Quadro für Vinyl-Schallplatten mit Cover
Art Vinyl Flip Framer 3er Set
Holzrahmen Moulins für Vinyl-Schallplatten mit Cover

Glitter is wat de mens nodig heeft

Kerstmis zonder glitter is voor sommigen onvoorstelbaar. Voor degenen is het leven zelf niet de moeite waard als er geen glitter en glans is. U hoeft ook niet van een fotolijst aftezien. Houten fotolijsten zijn de beste keuze. Dan heeft u een goede, vloeibare lijm nodig en natuurlijk de sieraden van u keuze. Onze handige juf Fancy Franzi laat u zien hoe dat gaat. Wij bieden een grote keuze aan houten fotolijsten in onze online shop.

Houten lijsten voor individualisering

Barokke lijsten en spiegelframes

Het is feestelijk met Kerstmis. Zo moet het ook. Eenmaal per jaar kunt u al uw dagelijkse routine en verplichtingen vergeten, samenkomen met uw familie of vrienden, lekker eten aan een versierde tafel en het jaar tot een einde laten komen. De elegante decoratie van het appartement wordt aangevuld met stevige, zorgvuldig gedecoreerde barokke lijsten. Deze lijsten hebben niet noodzakelijkerwijs een ingelijste foto nodig om te kunnen bestaan. In een klassiek ingericht appartement worden het tot stijlvolle designelementen. In combinatie met originele kunstwerken ontvouwen ze ook hun stralingskracht. Of het nu met de bijpassende foto of zonder barokke lijst is, is zeker niet zonder gevolg. Barokke houten frames zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten.

Als u een spiegel in een barokke lijst plaatst, heeft u een echte blikvanger. Op deze manier wordt de badkamer, maar ook de gang, de woonkamer of slaapkamer automatisch een heel bijzondere ruimte. Een spiegellijst geeft een interieur iets magnifiek en elegant. Het zou zeker een groot genoegen zijn om iemand zo'n exclusief frame als geschenk te presenteren. Het aanbod is veelzijdig en kan worden aangepast aan de smaak van het individu.

Barokke lijsten en spiegelframes