Categorieëen

Individualisering
Zelf originele en individuele cadeaus maken

Als u op zoek bent naar een origineel en individueel cadeau, doe dan nooit iets verkeerds met een ingelijste beeld of foto. Met onze producten heeft u ook de mogelijkheid om uw eigen creativiteit de vrije loop te laten en tegelijkertijd een zeer persoonlijk object weg te geven.

Ons professionele dagelijkse leven laat ons nauwelijks ruimte voor zelfgemaakte cadeaus. Als je geen kinderen hebt, zul je maar weinig of geen handwerk maken. In onze digitale samenleving hebben we echter ook andere technische en moderne middelen tot onze beschikking om onze creativiteit te ontplooien.

Met onze nieuwe designfuncties kunnen documenten, spaarpotten, slogans en nog veel meer in slechts enkele stappen worden geïndividualiseerd. Met de intuïtief te begrijpen software kunt u afbeeldingen, lettertypen en symbolen combineren en naar eigen smaak aanpassen.

Een Cadeau is iets geven aan iemand anders dat je graag voor jezelf zou willen houden.
Selma Lagerlöf, Zweedse auteur

Ontwerpdocumenten

Een certificaat voor de beste vader ter wereld, voor de afgeronde harmonicacursus, de 105e plaats in de jaarlijkse sackhopping competitie of de succesvolle introductie in de kunst van het stofzuigen - deze en andere merkwaardige en specifieke certificaten zullen niet zo gemakkelijk te vinden zijn in de branche. Daarom is het motto, doe het zelf!

U kunt de betreffende gebruikersinterface op onze website oproepen en direct online beginnen met ontwerpen. Er zijn verschillende patronen beschikbaar, die u alleen maar hoeft aan te passen. Voeg een naam en een tekst in. U kunt ook de lettertypen selecteren en de lettergrootte aanpassen. Indien u dat wenst, kunt u ook uw eigen volledige certificaat uploaden. Welk ontwerp u ook kiest, wij drukken het certificaat af en leveren het ingelijst af bij u thuis.

U heeft de keuze tussen eenvoudige klemlijsten of verschillende klemlijsten van aluminium, kunststof of hout. Naar uw smaak en passend bij de rest van het interieur!

Soundwave maken

Ze zeggen dat een beeld duizend woorden waard is. Maar soms zijn het geluiden of individuele woorden die de meest blijvende indruk op u kunnen achterlaten. De eerste woorden van zijn kinderen, de regels van zijn lievelingslied of de grote liefdesbelijdenis voor het altaar, dit alles wordt niet vergeten, maar hoe kan het het best worden vastgelegd?

Met onze Soundwave generator zetten we uw geluidsbestand of voice-memo om in een grafisch aantrekkelijke Soundwave. Upload uw bestand, knip het gewenste gebied comfortabel uit en geef uw persoonlijke en unieke Soundwave een eigen beschrijvingstekst.

Met minimale inspanning en tegen een meer dan concurrerende prijs wordt een uniek aandenken gecreëerd. Het lijstje Emily by Walther Design heeft een geïntegreerde standaard en het ontwerp is in landscape formaat. De eenvoudige en elegante lijst is verkrijgbaar in het formaat 13 x 18 cm.

Voor creatieve mensen is zo'n Soundwave een pure goudmijn. Het is geweldig om mee te experimenteren en je komt met nieuwe, spannende ideeën. Waarom stuurt u de verjaardagsgroet niet als een geluidswolk met een geprinte "Happy Birthday" in een mooi, handig frame? Een echt alternatief voor de traditionele verjaardagskaart.

Lijst met slogan

Een van de grote trends is het ophangen van favoriete citaten en uitspraken. Welke persoonlijkheid u ook bijzonder motiveert, welke uitspraken u bijzonder na aan het hart liggen, u kunt uw eigen lijnen op onze website in vorm brengen en uw huis ermee inrichten. Als u vriendin bijvoorbeeld een grote fan is van de film "Notting Hill", laat haar dan "Ain't no sunshine when she's gone" drukken. Met een vriend die meer in actie is, "Hasta la vista, Baby" zou kunnen passen uit Arnold Schwarzenegger's mond.

De mogelijkheden zijn hier eindeloos. Met onze software kunt u de lettergrootte en het lettertype selecteren, experimenteren met de oriëntaties en ook kleur toevoegen aan de afbeelding. Wij drukken de slogan op papier van hoge kwaliteit en omlijsten het. De slogans worden geleverd in vierkante lijsten van 30 x 30 cm in hout, kunststof en aluminium. Indien u dat wenst, kunt u ook kiezen voor een lijstloze beeld of fotohouder.

De lijst zal zeker een blikvanger worden en een origineel cadeau zijn. U kunt zich ook laten inspireren door onze sjablonen of een slogan uit onze serie kiezen.

Spaarpot lijstje

De lijst om te sparen is de perfecte oplossing voor mensen die nog nooit eerder van de traditionele kitscherige spaarpot hebben gehouden. Deze spaarpot van wit gelakt hout en glas is een uitstekende manier om geld te besparen.

Het is belangrijk om uw doelstellingen te visualiseren! Als u altijd in gedachten heeft waar u op bespaart, zal het zeker veel gemakkelijker zijn. Is het een kwestie van een nieuwe wasmachine, een nieuwe auto, een huis voor het hele gezin of bijvoorbeeld een lang gedroomde reis om de wereld?

U kunt uw eigen persoonlijke foto of beeld als achtergrond gebruiken. U stuurt ons het bestand en wij printen het in het gewenste formaat. De spaarpot wordt dan compleet met de kant en klare afbeelding bij u afgeleverd.

Uiteraard kunt u ook een van onze templates gebruiken. De spaarpotten kunnen vooral dienen voor kinderen, maar ook voor vrienden en familie als motivatiehulp. Ze zijn ideaal als geschenk voor een bruiloft, een ronde verjaardag of een belangrijke afstuderen op school.