Categorieëen

Signatuurlijst
Lijst voor ondertekening

Wat is een signatuurlijst?

Een signatuurlijst is een lijst die eruitziet als een conventionele rand. Natuurlijk kunt u kiezen uit verschillende modellen en krijgt u een frame naar uw eigen smaak. Het echte hoogtepunt van deze kader is het ingelegde passe-partout. Dit biedt ruimte voor de handtekeningen en wordt gebruikt als het eigenlijke signeeroppervlak. Het kader zelf is dus helemaal niet geëtiketteerd, zoals men ten onrechte zou kunnen afleiden uit de naam van de kader. In plaats daarvan dient het passe-partout als een soort gastenboek waarop de genodigden zich kunnen vereeuwigen met hun wensen en handtekeningen. De ruimte voor handtekeningen biedt voldoende ruimte voor vele felicitaties, gezegden en handtekeningen. De foto die u in de lijst plaatst kan achteraf worden uitgewisseld, zodat u ook een foto van de huwelijksceremonie na de ceremonie kunt plaatsen, of een foto waarop alle genodigden te zien zijn.

Signatuurlijst voor ondertekening

Wat is het verschil tussen een signatuulijst en een conventioneel lijstje?

In principe kan elk passe-partout dienen als handtekening passe-partout. U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat het oppervlak van het passe-partout geschikt is voor het labelen met een pen. De variant van een fluwelen passe-partout zou daarom op dit punt niet worden aanbevolen. Bovendien speelt de grootte van het passe-partout een belangrijke rol, omdat alle gasten zonder problemen moeten kunnen tekenen. Om het zoeken naar het juiste passe-partout en het bijbehorende lijst op te slaan, zijn er speciale signature kaders die zo zijn uitgerust dat men direct met de belettering kan beginnen.

Bij deze modellen is het passe-partout al voor het fotoglas geplaatst, als het bij u aankomt. Hierdoor kan de lijst direct op een tafel worden geplaatst waar het duidelijk zichtbaar is, zodat de genodigden direct kunnen beginnen te tekenen.

De vordeel van een signatuurlijst

Als u besluit dat de genodigden op een signatuurlijst moeten tekenen, dan maakt u op een bruiloft, een goede keuze. Het is een smaakvolle variant om een individuele herinnering te creëren aan een bijzonder moment, dat is voor de eeuwigheid. Een groot voordeel is dat je iets heel bijzonders kunt maken met dit geheugen, dat er thuis jaren later nog steeds uitstekend uitziet. De rand neemt nauwelijks ruimte in beslag en is toch zeer effectief. Het is niet gesigneerd op de lijst of de foto zelf, maar op het passe-partout.Zo blijven de ingevoegde foto en het frame onaangeroerd en blijven alle componenten uitwisselbaar voor het geval u ooit iets in de combinatie wilt veranderen.

Signatuurlistjes bij een bruiloft

Wanneer de bruiloft klokken luiden, betekent dit dat het de mooiste dag in het leven van twee mensen is. Het is een onvergetelijke gebeurtenis, waarvoor de meeste vrienden en familie zijn uitgenodigd. Of het nu gaat om een groot feest met veel mensen of eerder een kleine kring - deze speciale gebeurtenis wil worden vastgehouden. Het geluk dat men op dit moment voelt mag nooit vergeten worden, niet alleen tussen de twee geliefden, maar ook tussen de mensen die samenkomen om deze unieke liefde te vieren. Daarom worden er veel foto's genomen op een bruiloft. Maar er zijn andere manieren om de mooiste dag van uw leven vast te leggen, bijvoorbeeld met behulp van een handtekening. Hier kunt u te weten komen wat het eigenlijk is en hoe zo'n frame werkt.

Het is gebruikelijk bij bruiloften om genodigden de mogelijkheid te geven zichzelf te vereeuwigen. Soms gebeurt dit in een gastboek. Modernere varianten zijn doeken die zijn voorzien van handafdrukken of notities die in een spaarvarken worden gegooid. De meeste van deze mogelijkheden zijn inderdaad erg mooi en creatief, maar daarna nemen ze wat ruimte in beslag en worden ze in de kelder opgeborgen en nauwelijks naar buiten gebracht. De signatuurlijst biedt de perfecte oplossing in kleine ruimte.

Bruiloftsmontuur voor felicitaties

Signatuurlijstjes voor verschillende gelegenheden

Hoewel de signatuurelijst een uitstekende keuze is voor een bruiloft, kan het ook voor andere gelegenheden gebruikt worden. Deze speciale kader kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden als cadeau wanneer u een concertticket of een uitzonderlijke waardebon weggeeft en iedereen die betrokken is bij het geschenkbord erop. Ook als u afscheid wilt nemen van een collega en naast uw persoonlijke wensen een souvenirfoto wilt toevoegen, is dit idee zeker een hit! Als bedankje voor leerkrachten of een overste is ook het frame met een persoonlijk handtekening passe-partout een absolute hit!

Verder van deze thema