Categorieëen

Speciale lijsten
Lijsten voor ansichtkaarten, handtekeningkaarten en bioscoopkaartjes

U kunt veel meer inlijsten dan slechts maar beelden en foto's. Zelfs speciale ansichtkaarten en andere souvenirs, zoals bioscoopkaartjes, zeldzame handtekeningenkaarten, postzegels of verzamelkaarten krijgen ingelijst een grootere effect. Maar hoe montuur je deze ongewone souvenirs? Hier zijn een paar suggesties voor het inlijsten!

De Minimalist

Er zijn allerlei soorten lijsten die bedoeld zijn voor speciale inlijsting. Of het nu gaat om klemmenstroken of frames voor champagnecapsules. Bijna elk object dat kan worden ingelijst heeft ook een ongebruikelijke rand. Maar soms gaat het alleen om het ingelijste object en niet om een unieke lijst. Als het bijvoorbeeld een bijzonder waardevol verzamelobject is, zoals een zeldzame stempel of een unieke moment van het hart, zoals de handtekeningkaart van u favoriete star, dan is de buitenkant niet het belangrijkste.

Omdat het content het belangrijkste is, kan het ook een lijst zijn die discreet de aandacht vestigt op het ingelijste object, terwijl het niet concurreert met het beeld, foto of kaart. Conventionele lijsten zijn ideaal voor dit doel. Dit kunnen houten lijsten of lijsten van aluminium zijn, maar ook klemlijsten in het bijzonder. Ze zijn de goedkope en stijlvolle manier om elegant foto's intelijsten. De kaderloze foto of beeldhouders zijn ongecompliceerd en passen in elke woonambiance. Deze klassiekers zijn ook verkrijgbaar als op maat gemaakte producten, wat bijzonder nuttig is voor panoramaformaten en er indrukwekkend uitziet.

Lijsten voor ansichtkaarten

ZVoor de zekerheid kunt u een liniaal gebruiken als het formaat ongewoon lijkt; er is ook een lijst voor elke ansichtkaart!

De grootte van een ansichtkaart - DIN A6

Ansichtkaarten hebben geen unieke eenheidsgrootte. Verschillende landen hebben verschillende conventies, waardoor het formaat van ansichtkaarten kan verschillen. Daarnaast zijn er ook steeds ongebruikelijker formaten voor ansichtkaarten, die een speciale blikvanger zouden moeten zijn. Toch kan men meestal uitgaan van een Din A 6 formaat voor standaard ansichtkaarten. Dit betekent dat de ansichtkaart een afmeting heeft van ca. 10,5 x 14,8 cm. Dit formaat is ook een typisch fotoformaat, vandaar dat fotolijsten uitermate geschikt zijn voor het inlijsten van ansichtkaarten.

Briefkaartformaat bezels zijn altijd voorzien van een standaard die het mogelijk maakt om het frame op alle vlakke oppervlakken te plaatsen. Omdat deze lijsten meestal worden gebruikt voor portretfoto's en vaak met de hand worden opgepakt om het motief beter te kunnen zien, kan men ervan uitgaan dat fotolijsten er niet alleen goed uitzien, maar ook aangenaam aanvoelen. Veel ontwerpen, van klassiek en chic tot schril en freaky, maken een uitstekende inbedding van ansichtkaarten in elke woonambiance mogelijk.

Het speciale ansichtkaartenframe

Als u een fan bent van ansichtkaarten, als u van elke vakantie een souvenir meeneemt, als u een leuke kaart voor een gelegenheid krijgt of als een vriendin aan u heeft gedacht op vakantie, dan is "Gallerina" van Deknudt precies het juiste voor u.

Dit speciale exemplaar kan gemakkelijk aan de voorzijde worden geladen. De scharnieren aan beide zijden maken het frame gemakkelijk te openen. Daarom heeft u maximale vrijheid bij het ontwerpen van de inhoud. Als u een nieuwe ansichtkaart wilt plaatsen, opent u gewoon het frame en schuift u het motief in de daarvoor bestemde rijen met houders. Lijmen is niet nodig; wat u wilt omringen, wordt gewoon in een van de lijnen geplaatst. Dit maakt ook het reorganiseren tot een fluitje van een cent! Natuurlijk moet het ansichtkaartenframe niet alleen worden gebruikt voor souvenirs van de vakantie. Een speciaal entreebewijs of zelfs een foto of zelfs een briefje kan snel een plaatsje vinden in deze bijzondere grens.

De Gallerina voor ansichtkaarten van Deknudt

Designboard

Er is een flexibel systeem voor de presentatie van ansichtkaarten naast foto's, al dan niet ingelijst: het zogenaamde "designboard". Dit object is absoluut trendy voor de chique fotopresentatie in de moderne woning! Wie op zoek is naar een ongewone mogelijkheid om zijn favoriete kaarten, tickets en andere foto's, maar ook kleine decoratieobjecten thuis te plaatsen, zal zich door dit object laten inspireren. In principe werkt het Designboard als een plank, met het verschil dat het er nooit massief uitziet en slechts een smalle breedte heeft. Door de groeven op het oppervlak kunnen de lijsten veilig worden opgesteld zonder te vallen of naar beneden te schuiven, zoals het geval zou zijn bij een normale lijst op een conventionele plank. Het ontwerpbord bespaart ook veel werk, omdat u geen gaten meer hoeft te boren nadat het bord is bevestigd. Omdat de lijsten vrij op de strip staan, is er ook een prachtige design scope, want u kunt ze gemakkelijk herschikken en organiseren wanneer u maar wilt, zonder dat u nog een gat in de muur hoeft te boren. Handig en decoratief tegelijk!