Categorieëen

Maak uw eigen lijstje

Weet u dato ook wel? Bent u op zoek naar een heel bijzondere lijst voor een vriendin, voor een kinderfeestje of voor uw liev, maar niets voldoet aan uw verwachtingen? U loopt met je voeten plat en toch vind u alleen iets wat u aan het eind van de dag acceptabel vindt. Maar wil u er echt tevreden mee zijn? Waarom wordt u niet zelf actief en geeft u uw eigen ontworpen lijstje weg?

Ontwerp uw eigen lijstje

Het bedrijf Rico Design biedt houten lijsten in standaardmaten aan die alleen op u en uw creativiteit hebben gewacht!

Het hout is onbehandeld, wat betekent dat er geen grenzen zijn aan uw verbeelding. U kunt de lijsten lakken of schuren, ze op een kleurrijke manier versieren of ze op een ingetogen manier versieren. Echt alles is mogelijk.

Of het nu gaat om decoratieve kralen, grote kitsch of gewoon een speciale kleurvernis, laat de ontvanger zien dat u echt uw best hebt gedaan. Met een kleine uitgave ontvangt u een uniek exemplaar, dat er geen tweede keer in de wereld zo zeker zal zijn.

Vele vormen en frames mogelijk

Het aanbod is echt alles wat het hartje begeert. Of het nu gaat om een romantische en individuele felicitatie aan de bruiloft of een speciale herinnering aan de laatste surfvakantie, met Rico Design blijven er geen wensen open.

Eenvoudige elegantie of pompeuze frames, u krijgt veel te bieden dat u nog mooier kunt maken met uw eigen ideeën.

Samen in de familie

U kunt de lijsten ook gebruiken om samen met uw kinderen uw eigen beeld of fotolijstjes te maken. Wanneer heeft u uw laatste handwerkmiddag samen gehad?

Binnenkort begint de herfst, gebruik de tijd met je familie en geniet van zelfgemaakte dingen.

Kinderen houden er vooral van als ze actief kunnen worden en hun meesterwerk krijgt dan een speciale plaats in uw huis. Maak uzelf en het hele gezin gelukkig en gebruik de lijsten om het zelf te doen door Rico Design.

Doe-het-zelf fotolijsten en ontwerptips voor hobbyisten/h2>

Lijsten kunnen voor veel verschillende motieven worden gebruikt. Of het nu gaat om een foto, een prent, een origineel kunstwerk of zelfs een driedimensionaal object: alles wordt met plezier ingelijst. Maar een lijstje kan veel meer doen. Als het fotoglas breekt, hoeft u niet te wanhopen. Er zijn veel toepassingsmogelijkheden voor een leeg frame. De lijstijzers kunnen uitstekend worden gebruikt voor andere doeleinden en veel creatieve ideeën kunnen ermee worden gerealiseerd. De ideeën zijn zo groot dat men de wens krijgt om het fotoglas in de lijst opzettelijk te breken. Maar wacht! Dat is helemaal niet nodig. Fotolijsten zonder achterwand en fotoglas worden lege lijsten genoemd. Deze zijn ook te verkrijgen door het ontbrekende materiaal, mede door het economisch verantwoorde gebruik ervan.

Lijst als prikbord

Een blanco frame kan de perfecte basis zijn voor een prikbord. Als u genoeg heeft van de saaie prikborden die u op kantoor kent, kunt u snel een uniek stuk maken van een mooi leeg frame dat precies overeenkomt met u eigen stijl. Het enige wat u hoeft te doen is uw favoriete fotolijstmodel te selecteren en u kunt aan de slag!

Kurkplanken, die gemakkelijk op maat te knippen zijn, zijn goedkoop bij de bouwmarkt. Een heet lijmpistool zorgt voor een stevige verbinding tussen de kurk en het lijstje. U kunt ook een andere lijm gebruiken, maar zorg ervoor dat deze goed droogt voordat u het prikbord gebruikt. Als u een lijstje gebruikt waarin het glas gebroken is, kunt u de achterwand als draagelement gebruiken.

Een memory board kan ook prachtig worden gemaakt met stof. Dit is mogelijk met behulp van een wigvormig frame.

Een gedetailleerde beschrijving is te vinden in deze video:

U kunt hier zien hoe dit in een paar stappen kan worden gedaan.

Diamanten zijn de beste vrienden van een vrouw.

Marilyn Monroe

Oorbel en juwelenhouder

Een lijst ziet er geweldig uit en is een verrijking voor elk huis. Ook op een kaptafel of ladenkast kan zo'n frame een super indruk maken.Maar het hoeft niet noodzakelijkerwijs een foto of beeld te zijn ingelijst. Oorbellen kunnen perfect in een verduisterd frame geplaatst worden en kunnen in een paar stappen omgevormd worden tot een oorbelhouder. Het enige wat u nodig heeft is een leeg frame en een stuk fijn gaas in de juiste maat. Op deze manier kunnen oorbellen snel en eenvoudig worden georganiseerd, terwijl de oorbelhouder een optisch hoogtepunt in de kamer is.

Een uitgebreidere versie vindt u hier:

Lijst als plank of als tafel

Een lijstje kan niet alleen het decor vormen voor beelden of foto's, maar kan ook worden omgezet in een boekenplank of zelfs een tafel. Het voordeel van het zelf maken van zo'n meubelstuk is dat u een uniek object in huis heeft dat onmiskenbaar is. Dit type herontwerp betekent echter iets meer inspanning en is alleen geschikt voor de ambachtslieden, omdat u veel vaardigheid nodig hebt.

Een wandplank kan eenvoudig worden gemaakt door aan alle zijden van de lijst houten strips als afstandhouders aan de muur te bevestigen. Hoe groter het frame, hoe beter de strips moeten worden aangesloten. Om een uniform beeld te creëren, kunnen het frame en de lijstwerk aan de zijkant met spuitverf worden geschilderd. Voor kleinere voorwerpen is het eenvoudiger om een plank te bouwen.

Geld Cadeaus met een lijstje

Als u een cadeau van geld wilt maken, bent u vaak op zoek naar een creatieve manier om het passend en slim te presenteren. Een enveloppe is een nogal saaie variant. Als u iets ongewoons wilt presenteren, kunt u een bankbiljet elegant in een lijstje draperen - de ontvangers zullen enthousiast zijn.

Stroken per meter

Beeld of fotolijsten zijn gemaakt van stroken. Deze worden zo gesneden dat de onderdelen zo kunnen worden gemonteerd dat ze een rechthoekige fotolijst vormen. Het hoeft echter niet altijd een beeld of fotolijst te zijn die van deze stroken is gemaakt. Voor al diegenen die getalenteerd zijn in handwerk, bieden de decoratieve lijsten vele mogelijkheden om stoom af te blazen. Vooral de lijsten in de barokke stijl zijn bijzonder effectief, net als alle andere lijsten die bij uw inrichtingsstijl passen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een beeld of fotolijstje als beeld of fotostatief?

Zomaar: als versiering

Maar lege lijsten zijn ook een prachtige versiering zonder ze met de hand aan te hoeven trekken. Vooral als u meer dan één frame beschikbaar hebt, zien deze frames er prachtig uit. Of u ze nu op de vloer legt of er meerdere in of naast elkaar hangt, beeld of fotolijsten zijn gewoonweg decoratief! Als u een bijzonder evenwichtige sfeer wilt creëren, kunt u de schilderijlijsten allemaal in dezelfde kleur schilderen - dit maakt een bijzonder elegante indruk.