Categorieëen

Herinneringen schenken

U bent op zoek naar een speciaal cadeau? Een ingelijste foto is altijd een uitstekend idee. Of het nu gaat om een zelf geschilderd schilderij of foto's van de laatste vakantie samen: daarmee vertelt u de dierbare persoon in uw leven duidelijk en op een persoonlijke manier hoe graag u hem ziet. U hebt veel tijd geïnvesteerd in uw zelf geschilderd kunstwerk en het is uniek. Ook foto’s hebben een grote ideële waarde. Ze leggen een gelukkig moment vast dat u en de persoon die u het schenkt samen hebben beleeft. Een mooie herinnering verbindt. Ze troost, inspireert en zorgt voor een gezonde dosis nostalgie. Een geslaagd cadeau! Maar hoe presenteert u het? Hier komt de fotolijst in het spel. Hij heeft niet alleen een esthetische functie, maar beschermt het motief ook tegen schadelijke milieu-invloeden. De gelukkige zal nog lang plezier hebben van uw cadeau en de lijst een ereplaats geven.

Als hulp hebben we verschillende suggesties voor u samengesteld in de rubriek Cadeau-ideeën. Onze artikelen zijn gesorteerd op gelegenheid: kerst, een huwelijk, Valentijnsdag, een verjaardag, een jubileum. U vindt er de een of andere bijzondere fotolijst. De signature fotolijst is een origineel idee om handtekeningen en goede wensen voor de nieuwe levensfase, bijvoorbeeld het huwelijk of het pensioen, van familie, vrienden en collega's te bundelen. Jonge ouders en trotse grootouders zijn blij met de babyfoto's in een van onze schattige fotolijsten. De mooie fotolijsten decoreren niet alleen de kinderkamer.

Wat is er mooier dan leuke herinneringen op te halen! Samen met die dierbare persoon hebt u al veel mooie momenten beleefd? Misschien hebt u een lange reis achter de rug. Of u houdt ervan in de zomer te genieten van concerten op verschillende festivals? Het zou jammer zijn om al deze belevenissen in een lade of op het geheugen van je mobiele telefoon uit het oog te verliezen. Fotoalbums zijn een uitstekende manier om een verhaal met beelden te vertellen. Ook op het vlak van fotoalbums bestaan er tal van modellen en mogelijkheden. We verduidelijken dit in twee artikelen.