Categorieëen

Tricot kader
Kaders voor T-shirts en tricots

Tricot frame - het iets andere frame

Deze beeld of fotolijst is iets voor alle sportgekken en voetbalfanaten, voor alle deskundigen op de sofa en alle mannen en vrouwen met teamgeest: Het tricot frame. Hier kunt u zien wat een lijst zo bijzonder maakt en hoe deze afwijkt van conventionele beeld of fotolijsten.

Een lijst is een lijst? Niet helemaal. Als het gaat om het inlijsten van iets anders dan alleen een plat stuk papier, is de moeilijkheidsgraad iets hoger. Een stuk stof mag immers niet op het voorglas liggen. Als u een T-shirt wilt inlijsten, is het belangrijk dat het materiaal van het bovenstuk voldoende ruimte heeft. Dit betekent dat de afstand tussen de achterwand en het fotoglas voldoende moet zijn. Bij conventionele beeld of fotolijsten zou het inbrengen van een stof niet werken, omdat het glas dreigt te breken als er te veel druk op wordt uitgeoefend. Dit is meestal niet het geval bij een normale foto in een conventioneel kader, maar bij een stuk stof kan het anders zijn. Bovendien zou de stof er niet bijzonder aantrekkelijk uitzien om te dragen. Gelukkig hoeft u daar geen zorgen over te maken met een fotolijst speciaal voor truien. Omdat het een afstandsframe is, is er voldoende ruimte voor de inhoud. Dit is slechts één van de voordelen van dit speciale frame.

Tricot frame van Nielsen

Hoe werkt een tricot frame

Natuurlijk zijn er, net als bij beeld en fotolijsten, verschillende modellen tricot lijsten van verschillende fabrikanten. Het merk Deha biedt bijvoorbeeld twee modellen die het kinderspel maken om de stof die ze bevatten te draperen. De "Alu-Trikotrahmen Light" is bijvoorbeeld uitgerust met een achterwand van wit schuimrubber, waarin u de bijgeleverde naalden, die het T-shirt dragen, kunt doorboren. Dit systeem is eenvoudig, maar laat kleine gaatjes in de achterwand achter als u besluit om een andere trui om het shirt te leggen of het op een andere manier te draperen. Beter is de "aluminium tricot frame met 10 magneten", dit heeft een achterwand die werkt als een magneetbord, zodat u het shirt er gemakkelijk in kunt bevestigen en altijd verbeteringen kunt aanbrengen als u niet tevreden bent met de plaatsing.

Andere leveranciers, zoals Nielsen, hebben gekozen voor een type kleerhanger dat aangenaam eenvoudig in gebruik is. Een lijst zoals de Framebox en FrameBox II tricot fotolijstjes kunnen echter niet gemakkelijk gebruikt worden voor andere objecten vanwege de kleerhanger. Als het ook een kindershirt is, kan de hanger te groot of ongeschikt zijn. Maar als het een T-shirt in een normale maat is, dan is dit tricot frame een uitstekende keuze!

Tricot frame, ook geschikt voor andere stoffen

Natuurlijk dankt het tricot frame zijn naam aan de truien, die er meestal in worden ingelijst. Maar ook andere stoffen kunnen in dit frame prachtige ruimte vinden. Bijvoorbeeld een thematisch objectframe met het eerste babypakje van de baby, of de waaiersjaal van het favoriete team. Wat dacht u van souvenirs van de een bruiloft, zoals de jarretelle en het strikje in zo'n frame? Of het kostuum van een voorstelling waaraan u zelf heeft deelgenomen? Alles is denkbaar en kan perfect geënsceneerd worden in het tricot frame.

Verder van deze thema