Categorieëen

Galerielijst
Veel lijst voor veel foto's

Gallerielijst met passe-partout met verschillende beeldsecties

Waarom zou men zich met fotolijsten altijd moeten beperken tot het allernoodzakelijkste? Waarom zou er geen plaats zijn voor meerdere beelden? Met een galerielijst kunt u minstens twee beelden tegelijk inlijsten, afhankelijk van het ontwerp. Tegelijkertijd hebben galerielijsten het voordeel dat ze ideaal zijn als cadeau. Blader door onze winkel en ontdek een grote keuze aan veelzijdige galerielijsten.

Houten galerielijstje

Net als bij gewone kaders is hout het populairste materiaal voor galerielijsten. Dit is ook niet verwonderlijk, want hout heeft het voordeel dat het met bijna alle mogelijke meubels kan worden gecombineerd en er altijd huiselijk uitziet.

Bij ons ontvangt u niet alleen galerielijsten van een fabrikant. Als online winkel met de grootste keuze aan fotolijsten op het Duitse internet, kunnen wij u ook helpen met galerielijsten. Naast galerijramen van hout vindt u hier ook galerijframes van aluminium of kunststof. Voor veel beelden zijn er ook ongebruikelijke galerielijsten beschikbaar. Kijk maar eens rond!

Galerijlijst van plastiek van multiframes

Galerijlijst van aluminium

Galerielijstjes 15 x 20 cm

DHet meest populaire formaat voor galerielijsten is 15x20 cm. Het traditionele fotoformaat zorgt ervoor dat foto's optimaal tot hun recht komen. Gallery frames 15x20 cm bieden ruimte voor meerdere foto's in dit formaat. Deze galerijframes zijn ideaal voor huwelijks- of familiefoto's, of de kader nu op kantoor of thuis wordt opgesteld. Bij ons op allesrahmen.de of alleslijsten.nl kunt u nog steeds kiezen tussen andere formaten voor galerielijsten. U krijgt dus ook een galerielijst van 13x18 cm of een galerielijst voor foto's in het formaat 10x15 cm.

Kijk eens rond, wij hebben vast en zeker het juiste galerielijstje voor u!

Verder van deze thema