Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenfabrikantRoggenkamp3 mm passe-partout

3 mm passe-partout

3 mm passe-partout
Roggenkamp

Passe-partout met individueel fragment

ArtNr.: ROG-32-22-H
vanaf 21,20  € *

Passe-partouts met individuele uitsparing van Roggenkamp

  • Passe-partout in museumkwaliteit van houtvrije alpha-cellulose voor een langere levensduur. Het voorste papier van de firma Hahnemühle is met het karton van de passe-partout neutraal gelijmd en basisch gebufferd.
  • De passe-partouts zijn verkrijgbaar in 1,5 of 3 mm sterkte tot een buitenmaat van 100x140 cm.
  • De rand van de passe-partout is wit.
  • Geef uw individuele uitsparing in "cm" aan. De uitsparing wordt in het midden uitgesneden. In het algemeen is elke rechthoekige binnenmaat mogelijk, maar er moet minstens 1 cm rand blijven.
  • BELANGRIJK:We raden u aan het binnenformaat ca. 1 cm kleiner dan uw motief aan te geven, zodat u de foto beter achter de passe-partout kunt plaatsen. (Voorbeeld: De foto is 30x45 cm groot. -> afmetingen binnenmaat: 29x44cm)
  • Let op:Bij individuele uitsparingen is omruiling helaas niet mogelijk!

Wat is eigenlijk een passe-partout?

De passe-partout is de creatieve schakel tussen motief, lijst en omgeving. Hij geeft het motief ruimte om te ademen, zodat het zijn volle uitstraling kan ontplooien. Daarnaast beschermt hij het motief tegen schadelijke milieu-invloeden.

Tip: Als de kleur van de passe-partout lichter is dan de hoofdkleur van het motief, treedt het motief optisch op de voorgrond. Een passe-partout in een donkerdere contrasterende kleur creëert meer diepte en driedimensionaliteit.

andere eigenschappen
niveau:Conservation
dikte:3 mm