Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenfabrikantNielsen DesignHouten kader Skyline 25 op maat

Houten kader Skyline 25 op maat

Houten kader Skyline 25 op maat
Nielsen
  • 1,2 cm
ArtNr.: NIE-2021201-1-SZ-H
vanaf 56,80  € *

Salvadori Cornici

Nielsen houten fotolijsten van de serie Salvadori Cornici

Deze fotolijst wordt aangeboden door Nielsen Design in samenwerking met de Italiaanse fotolijstontwerper Salvadori Cornici . Zoals alle lijsten in de serie is deze lijst gemaakt van exclusieve houtsoorten en kan worden besteld in combinatie met 7 verschillende soorten glas.

De lijsten van Salvadori Cornici zijn belangrijke elementen binnen een stijl- en vormgevingsconcept voor interieurs. Ze zijn gebaseerd op de huidige trends en blijven tegelijkertijd verbonden met een klassieke esthetiek. De keuze aan kleuren, vormen en oppervlakken biedt een onuitputtelijk potentieel voor schitterende fotoproducties. Met hun zorgvuldige afwerking garanderen de lijsten van Salvadori Cornici een exclusieve uitstraling, welk model en welke stijl u ook kiest.

In tegenstelling tot de wissellijsten van Nielsen, die alleen in standaardformaten en met helder glas verkrijgbaar zijn, kunt u deze houten fotolijsten ook in individuele formaten en met verschillende soorten glas bestellen. Strenge kwaliteitsgarantie: Nauwkeurige afwerking, exclusieve houtsoorten en continue controle. Elke productieserie wordt vergeleken met een referentieprofiel ("master sample"). Op die manier zorgt Nielsen Bainbridge voor een constante hoge productkwaliteit.

De achterwand:

Achterwand met foamboard en flexpins Deze fotolijsten worden met een foamboard-achterwand geleverd. Dit type achterwand is kwalitatief beter dan een klassieke MDF-achterwand, omdat hij voor het professioneel inlijsten van originelen is ontwikkeld. De achterwand wordt met flexpins gemonteerd.

Kies uit 7 verschillende inlijstglazen:

De premium fotolijsten van Nielsen zijn verkrijgbaar in een reeks van hoogwaardige inlijstglazen, van eenvoudig helder glas tot hoogwaardig museumglas. Zo kunt u foto's, afdrukken of originelen van hoge materiële of ideële waarde duurzaam, lichtecht en veilig inlijsten. Vooral de UV-stralen in dag- en kunstlicht brengen uw foto's in gevaar en zijn een echte kleurenkiller. Om dit tegen te gaan, bieden wij op verzoek ook premium glas voor premium lijsten aan. U hebt de keuze uit:

  • normaal glas/ floatglas (reflecterend helder glas)
  • True Color Super Clear
  • acrylglas / plexiglas
  • spiegelglas
  • ClearColour
  • ClearColour UV 45
  • ClearColour UV 92
algemeen
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
maten
sponningdiepte:1,2 cm
andere eigenschappen
productlijn:SalvadoriCornici
sluiting achterwand:pins (flexpins)
lijsttype:houten lijst