Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenfabrikantNielsen DesignFrameBox - kader voor shirts

FrameBox - kader voor shirts

FrameBox - kader voor shirts
Nielsen
ArtNr.: NIE-5170104-H
237,75  € *
Alle bestellingen die voor woensdag 13.12. om 10.00 uur worden geplaatst, worden gegarandeerd op tijd geleverd voor kerstavond! Voor latere bestellingen kunnen wij geen stipte levering vóór 24.12 uur garanderen.

T-shirt lijst FrameBOX van Nielsen

Het favoriete shirt van het laatste rockconcert, souvenirs of het eerste rompertje van de nieuwe generatie: Met de FrameBOX van Nielsen kunt u nu op indrukwekkende wijze uw herinneringen in beeld brengen.

Truien of T-shirts bijvoorbeeld, hangen vrij zwevend en optimaal beschermd aan de bijgeleverde aluminium kleerhanger in de FrameBOX. Andere objecten zoals schelpen, munten, modelauto's, luciferdoosjes en nog veel meer kunnen snel en eenvoudig aan de stabiele achterwand worden bevestigd en eindelijk in een waardige lijst worden gepresenteerd. Door het makkelijk openen (vanaf de voorkant) en sluiten van de box met een kliksluiting kunnen de objecten zo vaak u wilt worden gewisseld.

FrameBOX van Nielsen

  • Voor 3D objecten met een dikte van maximaal 5 cm.
  • Kledingstukken hangen luchtig maar toch beschermd aan de bijgeleverde aluminium kleerhanger.
  • Aan de schuimplaten achterwand kunnen ook munten, modelauto's, schelpen en nog veel meer makkelijk en stabiel worden bevestigd.
  • Makkelijk te openen en te sluiten dankzij de kliksluiting.
  • Professionele montage dankzij boorsjabloon en gedetailleerde instructies.
  • Alle t-shirt lijsten worden geleverd incl. accessoires: kleerhanger, muurbevestiging, boorsjabloon. Levering zonder inhoud!

algemeen
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
maten
andere eigenschappen
lijsttype:wissellijst voor kledingstukken
productlijn:wissellijst