Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenfabrikantNielsen DesignFrameBox - lijst voor tricot

FrameBox - lijst voor tricot

FrameBox - lijst voor tricot
Nielsen

ArtNr.: NIE-5170104-H
169,35  € *

FrameBOX jersey frame van Nielsen

Of het nu gaat om uw favoriete shirt van uw laatste rockconcert, souvenirs van uw vakantie of uw eerste rompertje van uw kinderen: met de FrameBOX van Nielsen kunt u uw herinneringen op indrukwekkende wijze in beeld brengen.

Zo hangen bijvoorbeeld jerseys of T-shirts vrij zwevend en optimaal beschermd in de FrameBOX aan de meegeleverde eenvoudige aluminium hanger. Andere items zoals schelpen, munten, modelauto's, luciferdoosjes of boekjes en nog veel meer kunnen gemakkelijk en comfortabel aan de stabiele achterwand worden bevestigd en uiteindelijk in een waardig frame worden gepresenteerd. Door de eenvoudige opening (vanaf de voorkant) en het sluiten van de doos met een kliksluiting kunnen objecten zo vaak en ook wanneer gewenst snel worden gewisseld.

FrameBOX van Nielsen

  • Voor driedimensionale objecten tot een diepte van 5 cm.
  • Textiel hangt luchtig en toch beschermd aan de meegeleverde aluminium hanger.
  • Munten, modelauto's, schelpen en nog veel meer kunnen ook gemakkelijk en stabiel aan de schuimplaat achterwand worden bevestigd.
  • Eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de kliksluiting.
  • Professionele installatie dankzij boorsjabloon en gedetailleerde gebruiksaanwijzing.
  • Alle jersey frames worden geleverd met accessoires: Beugel, wandmontage, boorsjabloon. Levering zonder jersey of andere decoraties!

algemeen
lussen:staande positie en oblong formaat
maten
andere eigenschappen
productgroep:Wechselrahmen
lijstsoort:truilijst