Categorieëen
Populaire lijsten:

Lijsten goedkoop online kopen

Wij hebben een groot aanbod van lijsten in verschillende formaten en materialen. Ga op zoek op ons online-shop en vind de juist lijst voor uw project. Beschikbaar zijn lijsten van vele exquize merken alltijd met een hooge kwaliteitstandaard. Voor ieder occasie of smak hebben wij het goed product voor u, het maakt helemaal niet uit of u een lijst van hout, aluminium of een passe-partout, een baroklijst of een andere lijst van klassieke vormgeving kiest. Wij bieden natuurlijk ook fotolijsten, spierramen en passe-partouts aan. Met de juiste lijst wordt uw beeld een kunstwerk.

Voor ieder object de juiste lijst

U wens en idee kan maar zo bijzonders zijn, er is niets wat wij niet kunnen encadreren. U wilt toebehoeren van uw lievelingsequipe, souvenirs van de vacanties of misschien oorkonden, menukaarten en foto’s encadreren? Voor ieder formaat vindt u op onze pagina het geschikt product. Een als het niet klopt bieden wij natuurlijk ook formaten op maat aan. Als u een bijzonder verzoek heeft, spreek ons graag aan. Wij zijn beoogt ons aanbod voortdurend te verbeteren en verheugen ons met u samen nieuwe ideeën te realiseren.

Decoratieve baroklijsten

U bent op zoek naar een bijzonders decoratief lijst voor een spiegel, een foto of een schilderij? Daan bent u te onzent helemaal juist. Met een baroklijst met golvend gevormde kanten kunt u uw lieveringsobject prima presenteren. De lijst zelfs wordt een bijzonders kunstwerk en geeft aan uw woning of kantoor een gedegen charme. Een baroklijst is uitzonderlijk in vergelijking met klassieke, sluike lijsten zodat elegante en ludieke effecten mogelijk zijn. Kies tussen een groot aanbod aan vormgevingen uw favoriete lijst. Wij kunnen speciaal de lijsten van onze partners Walther en Mira aanbevelen.

Lijst van aluminium – de elegante variant

Naast ons breed aanbod aan lijsten van hout hebben wij ook een groot sortiment van lijsten van aluminium. Lijsten van aluminium onderscheiden zich van andere lijsten door hun fijn en licht constructie, die zoals elegant als ook decent is. Het edel materiaal is bijzonders voor objecten en beelden geschikt, die in een stijlvol en modern omgeving gepresenteerd zullen worden. Thuis of op de kantoor, deze lijsten zijn alltijd aantrekkelijk.

Accent is een van de meest gespecialiseerde fabrikanten van lijsten van aluminium in Duitsland. Naast de hooge kwaliteit en de veelzijdige, aantrekkelijke vormgeving biedt Accent ook een excellent prijs-kwaliteit-verhouding aan. Deze stabiele lijsten zijn in verschillende kleuren beschikbaar, zodat ieder wens en behoefte tevredengesteld kan worden. Een ander specialist voor hoogwaardige en mooie lijsten van aluminium is ons langjarig partner Nielsen. Grasduin maar in ons aanbod, en ons aantrekkelijke selectie zal zeker indruk op u maken.

Ervaring en kwaliteit – Onze kwalificatie

Wij hebben een ervaring van over 20 jaar in het gebied van lijsten en werken samen met exquize partner. Ons netwerk bestaat uit lijstenfabrikanten die van ons vertrouwen genieten en een kwaliteit garanteren, die van hooge standers is. De tevredenheid van onze klanten staat op eerste plaats en zo is het nodig voor ieder verzoek de beste oplossing te vinden en ook bijzondere eisen te voldoen.