Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenformaten50x70 cmiFrame Lijst van hout Stuttgart

iFrame Lijst van hout Stuttgart

iFrame Lijst van hout Stuttgart
Aicham-Larson-Juhl

Hoogwaardig lijst van hout voor een makelijk wissel van de beelden

ArtNr.: AIC-if51800-1016-H
vanaf 8,80  € *

Houten fotolijst Stuttgart

De fotolijst Stuttgart van het merk Larson Juhl is een elegante houten lijst. Het natuurlijke materiaal heeft een aangename uitstraling. De fotolijst is verkrijgbaar in massief lindehout en beukenhout. De massieve houten profielen zijn ook verkrijgbaar in zwart en wit. De lichte tinten van linde en beuk komen prachtig tot hun recht in kamers die zijn ingericht in de trendy hygge-stijl. De modellen in zwart en in roodachtig beukenhout overtuigen met klassieke elegantie. De lijst heeft een vierkant, licht verhoogd blokprofiel met schuin afgeslepen buitenranden. Voor een warme en natuurlijke uitstraling in uw kamers is de houten fotolijst Stuttgart de juiste keuze.

Het design van de iFrame-wissellijsten is aangepast aan de huidige interieurtrends en past bij de meest uiteenlopende fotomotieven. De houten fotolijsten zijn ondanks de lage kosten uitstekend verwerkt en daarom een aantrekkelijke optie in het segment van wissellijsten.

  • 2 mm floatglas met geslepen randen.
  • De fotolijsten zijn gelijmd en geniet en hebben aan de hoeken een kleurnuance.
  • Geschikt voor passe-partouts tot een maximale dikte van 1,7 mm.
  • Gegarandeerde stabiliteit en functionaliteit dankzij hoogwaardige materialen.
  • Ieder fotolijst wordt afzonderlijk verpakt in folie met hoekbeschermers.
  • Achterwanden: Alle achterwanden zijn voorzien van veiligheidsdraaisluitingen. D.w.z. geen risico op verwondingen zoals bij klemveren of metalen stiften.
  • Tot formaat 24x30 cm: zwarte achterwand met staander, draaibare ogen en 2 extra ophanghaken aan de achterwand voor horizontale en verticale ophanging.
  • Vanaf formaat 30x40 cm: hoogwaardige MDF-achterwand met draaiveren en extra jumbo ophanghaken voor horizontale en verticale ophanging.
andere eigenschappen
productlijn:iFrame
sluiting achterwand:draaiveer
lijsttype:lijst van hout