Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenfabrikantNielsen DesignSchaduwvoeglijst op maat, Officina 53

Schaduwvoeglijst op maat, Officina 53

Schaduwvoeglijst op maat, Officina 53
Nielsen

  • 4,3 cm
  • 4,3 cm
ArtNr.: NIE-339-920-4-SZ-H
137,70  € *

Salvadori Cornici

Nielsen houten lijsten serie Salvadori Cornici

Deze fotolijst wordt aangeboden door Nielsen Design in samenwerking met de Italiaanse fotolijstontwerper Salvadori.. Zoals alle lijsten uit de serie is het gemaakt van prachtig hout en kan het worden besteld in combinatie met 7 verschillende soorten glas.

De Salvadori frames zijn belangrijke elementen binnen een stijl en ontwerpconcept voor interieurs. Ze zijn gebaseerd op actuele trends en blijven tegelijkertijd verbonden met een klassieke, tijdloze esthetiek. De keuze aan kleuren, vormen en oppervlakken biedt een onuitputtelijk potentieel voor briljante ensceneringen. Met hun zorgvuldige behandeling geven de Salvadori frames een exclusieve uitstraling, welk model en stijl u ook kiest.

In tegenstelling tot de uitneembare frames, die Nielsen alleen in standaardformaten en met helder glas aanbiedt, kan dit houten frame ook in speciale formaten en met verschillende soorten glas worden besteld. Strikte kwaliteitscriteria: Nauwkeurige verwerking, prachtige houtsoorten en continue controle. Elke productieserie wordt vergeleken met een referentieprofiel("Master Sample"). NielsenBainbridge garandeert zo een constant hoge productkwaliteit.

De achterwand:

achterwand met foamboard en flexpinsIn tegenstelling tot Nielsen's uitneembare lijsten worden deze fotolijstjes met een foamboard achterwand geleverd. Dit type achterwand is te beschouwen als een veel hogere kwaliteit dan een klassieke MDF achterwand, omdat dit product speciaal is ontwikkeld voor de professionele inlijsting van originelen. De achterwand is gemonteerd met zogenaamdeFlexpins.

7 Glastypes om uit te kiezen:

Nielsen's premium lijstjes zijn verkrijgbaar met meerdere hoogwaardige brillen, van eenvoudig helder glas tot hoogwaardig museumglas. Zo kunt u ook  foto's, afdrukken of originelen van hoog materiaal of ideaal nut duurzaam, consistent en veilig inlijsten. Vooral de UV-stralen in daglicht en kunstlicht brengen uw foto's in gevaar en zijn een echte kleurenkiller. Om dit tegen te gaan, kunnen wij u naast de premium frames ook premium glas aanbieden. U heeft de keuze:

  • standaardglas/ floatglas (reflecterend helder glas)
  • True Color Super Clear
  • Acrylglas / Kunstglas
  • spiegelglas
  • ClearColour
  • ClearColour UV 45
  • ClearColor UV 92
algemeen
lussen:staande positie en oblong formaat
maten
breedte van de vouwlijntje:4,3 cm
diepte van de vouwlijntje:4,3 cm
andere eigenschappen
lijstsoort:schaduwlijst
productgroep:SalvadoriCornici
sluiting op de achterwand:pennen