Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenfabrikantWalther DesignNew Lifestyle galeriekader voor 3 foto's

New Lifestyle galeriekader voor 3 foto's

New Lifestyle galeriekader voor 3 foto's
Walther
ArtNr.: WAL-KV315J-H
vanaf 16,70  € *

Galerielijst van kunststof New Lifestyle voor drie foto’s

  • Lijstprofiel: discreet afgerond rechthoekig profiel, ook geschikt voor 1,4 mm passe-partout
  • Kleuren lijstprofielen: acht verschillende, van klassiek tot trendy
  • Uitsparingen inlegvel: voorgeperforeerd, geschikt voor drie motieven
  • Kleur inlegvel: wit
  • Glas: helder glas
  • Achterwand: harde vezel
  • Sluiting: draaiknoppen

De galerielijst voor meerdere foto’s is altijd de juiste oplossing als u meerdere foto’s tegelijk wilt inlijsten. Passe-partouts hebben niet alleen een esthetische maar ook een beschermende functie. Dankzij het karton van de passe-partout ontstaat een kleine afstand tussen motief en glas, zodat de motieven niet direct op het glas worden geduwd.

De kunststof fotolijst New Lifestyle heeft een rechtlijnig en discreet afgerond rechthoekig profiel. De galerielijst is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. Een kartonnen inlegvel voor drie foto's in de stijl van een passe-partout is bijgevoegd. De kleur van het inlegvel is bij alle modellen wit. Als u kiest voor het goudkleurige model, is de kleur van het inlegvel geel. Door de hoge sponningdiepte kunt u ook uw eigen passe-partout met een maximale dikte van 1,4 mm gebruiken. Dankzij het eenvoudige design past de galerielijst New Lifestyle in veel interieurs en zet hij verschillende motieven perfect in scène.

Inspiratie - Fotolijsten van Walther Design

Ontdek de kleurrijke wereld van fotolijsten van het merk Walther Design. Het assortiment omvat verschillende types van fotolijsten zoals wissellijsten, galerielijsten voor meerdere foto’s en decoratieve lijsten in hart- en diervormen. Naast de beproefde materialen kunststof, aluminium en hout zijn er ook speciale lijstmodellen van OSB, met strassversiering, praktische staanders en nog veel meer. Dankzij de vele keuzemogelijkheden tegen een lage prijs heeft het merk Walther Design voor elke wens de juiste creatieve oplossing.

algemeen
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
inlegvel:voorgeperforeerd inlegvel
maten
andere eigenschappen
productlijn:Young Living
sluiting achterwand:draaiveer
lijsttype:galerielijst
gewicht:0,90 Kg
aantal beelden:3