Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenformaten24x30 cmClipkader

Clipkader

Clipkader
Mira

Randloze fotokader, de voordelige fotopresentatie.

ArtNr.: MIR-1010015-H
vanaf 2,10  € *

Randloze wissellijst

  • 2 mm dik inlijstglas van hoogwaardig floatglas. Het 2 mm dikke acrylglas heeft een optionele antireflecterende zijde en een hoge UV-bescherming.
  • Met de wandhaken kunnen de fotolijsten zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden.
  • Vanaf formaat 30 x 40 cm met extra veiligheidshaken aan de 2 mm MDF-achterwand voor horizontale en verticale ophanging. Bij de kleinere formaten gebeurt de ophanging met behulp van de clips.

Met de cliplijst, ook randloze wissellijst of fotohouder genoemd, kunt u uw motief goedkoop inlijsten. Het is een fotolijst zonder lijstprofielen, waarvan het glas en de achterwand met clips bij elkaar worden gehouden.

De Mira cliplijst wordt in veel standaardformaten van 10 x 15 cm tot 70 x 100 cm aangeboden, waaronder vier Din A-formaten en vier vierkante formaten. Overigens bieden wij randloze wissellijsten ook aan op maat en als A1 brandwerende lijst.

De inlijstglazen van Mira

  • Normaal glas is gewoon reflecterend helder glas.
  • Het hoogwaardige antireflecterende glas is aan één zijde geëtst, waardoor het oppervlak mat is en invallende lichtbronnen worden verstrooid. Het glas moet zo dicht mogelijk op de foto liggen, met toenemende afstand wordt het glas melkachtig en mat.
  • Acrylglas is onbreekbaar. Bij deze fabrikant heeft het acrylglas een ontspiegelde zijde, zodat het optioneel ook als antireflecterend glas kan worden gebruikt. Het acrylglas heeft aan beide zijden een transparante beschermfolie, die kan worden verwijderd.

U hebt bij de inlijstglazen de keuze tussen helder glas, antireflecterend glas en acrylglas. Er wordt gebruik gemaakt van floatglas, dat vergeleken met het veel goedkopere machineglas geen oneffenheden heeft. Een optimaal glad oppervlak is vooral belangrijk bij grotere formaten. De doorslaggevende voordelen van acrylglas zijn het lage gewicht, de hoge UV-bescherming en de breukvastheid. Daarom worden fotolijsten van acrylglas vaak gebruikt in openbare ruimtes zoals scholen, kleuterscholen, ziekenhuizen en openbare instellingen.

algemeen
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
inlegvel:inlegvel
maten
andere eigenschappen
lijsttype:cliplijst
sluiting achterwand:klemveren
Klanten, die deze artikel hebben gekocht, hebben ook gekocht: