Categorieëen
AllesLijsten.beAndere productenlijst voor medaillesMedaillekader 50x50 cm, zwaart

Medaillekader 50x50 cm, zwaart

Medaillekader 50x50 cm, zwaart
Mira

Kader om medailles in te bewaren

ArtNr.: MIR-M585005003-H
110,40  € *

De medaillelijsten zijn speciaal ontworpen en ontwikkeld voor het representatief inlijsten en presenteren van medailles en orden.

Door de hoogwaardige passe-partout en de afstandshouder erachter ontstaat een aangenaam diepte-effect en wordt uw medaille perfect in scène gezet. In tegenstelling tot een gewone fotolijst, waarbij er geen afstand is tussen glas en achterwand, kunnen hier ook dikkere medailles vrij hangen.  Door een slim systeem kunnen de linten van de medailles "onzichtbaar" worden doorgetrokken en in een dubbele achterwand worden vastgezet en verstopt.

De medaillelijst is de perfecte fotolijst voor uw medailles van fietsen, paardrijden, zwemmen, marathon en alle andere sportevenementen, of zelfs voor de eerste medailles van de volgende generatie jonge talenten.

Informatie over de medaillelijst in 50x50 cm zwart:

  • Lijst: Het formaat is 50x50 cm, het profiel is gemaakt van massief hout
  • Uitsparingen: De passe-partout heeft 3 uitsparingen van het formaat 13x44 cm
  • Kleur: Zwarte houten lijst met een glad oppervlak, de zwarte passe-partout heeft een witte kern
  • Achterwand: Een zwart inlegvel dient als achterwand. Het lint van de medaille kan van achteren in een speciale foamboard-achterwand worden bevestigd. Een aangepaste dubbele achterwand ziet er ook aan de onzichtbare achterkant mooi uit.
  • Montage: De medaillelijst wordt geleverd met een geïllustreerde montagehandleiding voor de juiste hantering van de lijst. Aan de achterkant is in het midden een wandhaak gemonteerd, zodat de medaillelijst makkelijk aan de wand kan worden bevestigd.
algemeen
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
inlegvel:pins (flexpins)
maten
andere eigenschappen
sluiting achterwand:schuifveer
lijsttype:medaillelijst