Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenformaten30x40 cmLijst van hout van beuk / esdoorn

Lijst van hout van beuk / esdoorn

Lijst van hout van beuk / esdoorn
Roggenkamp

Buiten hout - binnen Roggenkamp

 • 0,6 cm
 • 3,5 cm
ArtNr.: ROG-50022-H
vanaf 59,70  € *

Houten fotolijsten op maat gemaakt in premium kwaliteit

De bekroonde wissellijsten van Roggenkamp zijn gekenmerkt door hun excellente kwaliteit en voldoen aan de hoogste eisen. Houten wissellijsten van Roggenkamp combineren tijdloos design met geavanceerde technologie.

Al meer dan 40 jaar produceert de fabrikant Roggenkamp kwalitatief hoogwaardige wissellijsten in premium kwaliteit die gekenmerkt zijn door tijdloos design, perfecte functie, stabiliteit en duurzaamheid. Roggenkamp fotolijsten hebben een eenvoudige, strakke vorm, ongeacht de mode. De oppervlakken van de houten lijsten zijn neutraal en laten het motief ongestoord overkomen.

Roggenkamp fotolijsten hebben al verschillende prijzen ontvangen. In 1999 werd de houten wissellijst op de beurs van Frankfurt bekroond met de "Design-Plus"-prijs.

De houten fotolijst van Roggenkamp

 • De houten lijsten worden vervaardigd van massief hout.
 • Roggenkamp fotolijsten zijn standaard verkrijgbaar met 3 mm floatglas met een geslepen rand, bij het niet-verblindende antireflecterende glas is het oppervlak aan één zijde mat geëtst.
 • Een aluminium strip die in het houten profiel is aangebracht, biedt plaats aan de beproefde Roggenkamp-staalveren en vereenvoudigt het vervangen van de foto’s .
 • Laaddiepte tot 6 mm
 • Het zuurvrij 400g/m² karton vormt de achtergrond van alle Roggenkamp fotolijsten.
 • Een lichte druk op de stalen veren van Roggenkamp, even draaien - en de veer wordt losgemaakt of weer vastgeklikt in het lijstprofiel. De gekartelde uitsparing van het veermechanisme dient tegelijk als ophanghaak.

Lijst van hout, 30 x 40 cm, beuk, natuur

Foto’s op een eenvoudige manier vervangen

Een aluminium strip die in het houten profiel is aangebracht, biedt plaats aan de beproefde ROGGENKAMP-bladveren en vereenvoudigt het vervangen van de foto’s. De hoeken hebben een zwaluwstaart-verbinding en zijn verlijmd. Bij beeldvlakken van meer dan 1 m2 zijn de hoekverbindingen extra versterkt met metalen hoeken.

Het glas van Roggenkamp

Bij Roggenkamp is 3 mm floatglas met geslepen randen standaard. Voor kunst getrouw aan het origineel biedt Roggenkamp het Mirogard museumsglas aan, een interferentie-optisch ontspiegeld glas. Het acrylglas is onbreekbaar, licht en beschermt de foto tegen schadelijke UV-stralen.

 • Normaal glas Helder floatglas, glanzend in 3 mm sterkte, door materiaaleigenschappen een zwakke groene tint en dus een iets beperkte kleurweergave van de foto's.
 • Antireflecterend glas: Het glas is aan één zijde mat waardoor de reflecties tot een minimum beperkt worden. De beeldscherpte, het licht en de kleurweergave zijn beperkt, wat resulteert in een licht matte kleur. Als het glas door een passe-partout iets van de foto is verwijderd, is het beeld enigszins wazig.
 • Mirogard museumsglas: Door interferentie-optische dip-coating heeft dit exclusieve glas een uitstekende transmissie voor licht, kleuren en beeldscherpte en is vrijwel reflexievrij.
 • Acrylglas: Acryl c.q. plexiglas is heel breukvast en weegt veel minder dan glas. Het materiaal is kleurneutraal, heeft een uitstekende transmissie voor licht, kleuren en beeldscherpte en biedt bijna 100 % UV-bescherming.
 • Antireflecterend acrylglas: Het niet-verblindende acrylglas is aan één zijde mat geëtst, heeft de typische eigenschappen van plexiglas en veroorzaakt nauwelijks reflecties. Door het micro-etsen zijn de beeldscherpte en de kleurweergave enigszins beperkt, vooral als u een passe-partout gebruikt. 100 % UV-bescherming.

XL-formaten en speciaal glas

Op aanvraag kunnen met onbreekbaar en licht acrylglas ook duidelijk grotere formaten tot 120x180 cm worden vervaardigd. Daarnaast zijn er speciaal wit glas, krasvast acrylglas en het Mirogard-museumsglas plus en protect. Neem contact met ons op en wij berekenen graag een individuele offerte voor u!

algemeen
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
inlegvel:inlegvel
maten
sponningbreedte:0,6 cm
sponningdiepte:3,5 cm
andere eigenschappen
lijsttype:houten lijst
sluiting achterwand:draaiveer