Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenfabrikantNielsen DesignLijst van hout op maat, Contemporanea 75

Lijst van hout op maat, Contemporanea 75

Lijst van hout op maat, Contemporanea 75
Nielsen

  • 1,4 cm
ArtNr.: NIE-817-31-1-SZ-H
vanaf 79,30  € *

COVID-19
Langere levertijd

Door de huidige situatie hebben de pakketdiensten het druk. Houd daarom rekening met een langere levertijd. We doen er alles aan om zo snel mogelijk te leveren!

Nielsen houten lijsten serie Salvadori Cornici

Deze fotolijst wordt aangeboden door Nielsen Design in samenwerking met de Italiaanse fotolijstontwerper Salvadori Cornici. Zoals alle lijsten uit de serie is het gemaakt van prachtig hout en kan het worden besteld in combinatie met 7 verschillende soorten glas.

De Salvadori frames zijn belangrijke elementen binnen een stijl en ontwerpconcept voor interieurs. Ze zijn gebaseerd op actuele trends en blijven tegelijkertijd verbonden met een klassieke, tijdloze esthetiek. De keuze aan kleuren, vormen en oppervlakken biedt een onuitputtelijk potentieel voor briljante ensceneringen. Met hun zorgvuldige behandeling geven de Salvadori frames een exclusieve uitstraling, welk model en stijl u ook kiest.

In tegenstelling tot de uitneembare frames, die Nielsen alleen in standaardformaten en met helder glas aanbiedt, kan dit houten frame ook in speciale formaten en met verschillende soorten glas worden besteld.
Strikte kwaliteitscriteria: Nauwkeurige verwerking, prachtige houtsoorten en continue controle. Elke productieserie wordt vergeleken met een referentieprofiel ("Master Sample"). Nielsen Bainbridge garandeert zo een constant hoge productkwaliteit.

De achterwand

In tegenstelling tot Nielsen's uitneembare lijsten worden deze fotolijstjes met een foamboard achterwand geleverd. Dit type achterwand is te beschouwen als een veel hogere kwaliteit dan een klassieke MDF achterwand, omdat dit product speciaal is ontwikkeld voor de professionele inlijsting van originelen. De achterwand is gemonteerd met zogenaamde Flexpins.

7 Glastypes om uit te kiezen

Nielsen's premium lijstjes zijn verkrijgbaar met meerdere hoogwaardige brillen, van eenvoudig helder glas tot hoogwaardig museumglas. Zo kunt u ook  foto's, afdrukken of originelen van hoog materiaal of ideaal nut duurzaam, consistent en veilig inlijsten. Vooral de UV-stralen in daglicht en kunstlicht brengen uw foto's in gevaar en zijn een echte kleurenkiller. Om dit tegen te gaan, kunnen wij u naast de premium frames ook premium glas aanbieden. U heeft de keuze:

  • Standaardglas/ floatglas (reflecterend helder glas)
  • True Color Super Clear
  • Acrylglas / Kunstglas
  • Spiegelglas
  • ClearColour
  • ClearColour UV 45
  • ClearColor UV 92
algemeen
lussen:staande positie en oblong formaat
maten
diepte van de vouwlijntje:1,4 cm
andere eigenschappen
sluiting op de achterwand:pennen
productgroep:SalvadoriCornici
lijstsoort:lijst van hout