Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenfabrikantFrames FactoryHouten kader Nola

Houten kader Nola

Houten kader Nola
FramesFactory
ArtNr.: FAC-finger-H
vanaf 5,10  € *

Houten fotokader Nola

  • kaderprofielen van hout
  • subtiel, afgerond profiel
  • profiel 11 mm breed, 22 mm hoog
  • met kunstglasplaat, 1 mm
  • de achterwand is van HDF (vezelplaat met hoge dichtheid) en is 2 mm dik
  • zwarte pinnen aan de binnenkant van de kaderprofielen sluiten de kader
  • tot en met formaat 18 x 24 cm met staander en met wandhaak aan de achterwand
  • vanaf formaat DIN A4 met twee wandhaken voor horizontale en verticale ophanging

Let op: Het kunstglas is aan beide zijden met een beschermfolie beschermd tegen krassen. U kunt deze folie met uw vingers aftrekken.

Houten fotokader van Frames Factory

Ontdek de grote verscheidenheid aan fotokaders van Frames Factory. De houten kaders zijn verkrijgbaar in verschillende standaard fotoformaten en middelgrote standaardformaten van 10 x 15 cm tot 40 x 50 cm. De houten fotokaders van Frames Factory bieden de volgende voordelen:

1. Goedkope decoratie voor uw motief

Voor een houten kader hoeft u niet altijd diep in uw zak te tasten. Bij Frames Factory vindt u betaalbare houten kaders die nauwkeurig verwerkt zijn – de fotokaders overtuigen met een uitstekende prijs-prestatieverhouding.

2. Eenvoudige montage van de kader

De houten kaders van Frames Factory zijn niet alleen betaalbaar, maar ook gebruiksvriendelijk. De zwarte pinnen aan de binnenkant van de kader kunt u met een vinger of plat voorwerp omhoog drukken en op die manier de achterwand verwijderen.

3. Stijlvariatie

Welke stijl past bij uw motief? Barok, cottage style chic, minimalistisch – de houten kaders van Frames Factory zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. U vindt zeker de perfecte kader die bij uw smaak past.

De serie Nola is een goed voorbeeld van het uitstekende design en de kwaliteit van Frames Factory: Het subtiele houten profiel begeleidt uw motief op een discrete manier, terwijl de verstekhoeken netjes zijn afgewerkt. Dankzij het perfecte hout voelt het profieloppervlak vlak aan als u er met uw vinger overheen gaat. Nola is verkrijgbaar in klassiek zwart en in wit en zilver. Het minimalistische design past perfect bij een moderne inrichting.

4. Natuurlijke charme voor uw motief

Houten kaders betoveren met een natuurlijke charme die nooit uit de mode raakt. Hout begeleidt uw motief met de tijdloze en unieke schoonheid van de individuele nerven – ontdek nu alle houten kaders van Frames Factory of kies voor de fotokader Nola, die met alle genoemde voordelen overtuigt.

algemeen
materiaal:aluminium
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
maten
andere eigenschappen
lijsttype:houten lijst