Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenfabrikantDEHALijst van hout Nemesis op maat

Lijst van hout Nemesis op maat

Lijst van hout Nemesis op maat
Deha

Premium MassivLijst van hout von DEHA

ArtNr.: DEH-1532A3-SZ-ANLA-H
vanaf 67,80  € *

Houten fotolijst Nemesis van DEHA

Met een fotolijst van het merk DEHA kiest u voor een hoogwaardige en robuuste wissellijst van professionele kwaliteit, gemaakt in Duitsland. Als hout worden uitsluitend massieve houtsoorten zoals beuk en esdoorn uit de Europese bosbouw gebruikt.. Alle houten fotolijsten van DEHA worden vervaardigd als „echte“ wissellijsten met hoogwaardige en stabiliserende draaiveren.

De hoogwaardige fotolijsten van DEHA Design zijn door hun exclusieve en gedetailleerde productiemethode bijzonder stabiel en duurzaam. Zo worden de verstekhoeken bijvoorbeeld verwerkt met zwaluwstaart-verbindingen in plaats van met eenvoudige klemmen. Een ingebouwde aluminium strip in het profiel voorkomt dat de groef bij het regelmatig vervangen van de motieven wordt beschadigd en maakt het vervangen van de motieven eenvoudig. Bovendien worden de sluitveren in het profiel ingehaakt, waardoor wordt vermeden dat het houten profiel ook bij grote formaten doorhangt. De fotolijst wordt gestabiliseerd.

Eigenschappen van de houten fotolijst Nemesis

  • Klassiek, eenvoudig en tijdloos design in premium kwaliteit "Made in Germany".
  • Massieve houtsoorten zoals beuk en esdoorn uit Europese bosbouw.
  • Exclusieve, schone en stabiele verwerking met zwaluwstaart-verbindingen.
  • Een ingebouwde aluminium strip in het profiel voorkomt dat de groef wordt beschadigd en maakt het regelmatig vervangen van de motieven eenvoudig. Omdat de draaiveren in de aluminium strip inhaken, hangen de houten profielen ook bij grote formaten niet door en wordt de fotolijst uiterst stabiel.
  • Stabiele en hoogwaardige draaiveren met geïntegreerde compensatie in de hoogte en aan de zijkant voor horizontale en verticale ophanging.
  • Zuurvrij kartonnen inlegvel (250 g/m²) in iedere fotolijst als achtergrond en bescherming voor uw motief.
  • Hoogwaardig 2 mm helder en antireflecterend glas met geslepen randen, in grote formaten vanaf 70x100 cm zelfs 3 mm dik. Alternatief is ook acryl- en antireflecterend acrylglas met UV-bescherming en interferentie-optisch ontspiegeld museumsglas verkrijgbaar.
  • Leverbaar in 34 standaardformaten van 20x28 cm tot 70x100 cm resp. 100x140 cm alsook in individuele formaten op maat.
algemeen
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
maten
andere eigenschappen
sluiting achterwand:draaiveer
lijsttype:houten lijst