Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenformaten7x10 cmHouten kader Morvois

Houten kader Morvois

Houten kader Morvois
Mira
ArtNr.: MIR-0590283543-H
vanaf 10,00  € *

Lijst van hout Morvois

De Morvois fotolijst van massief hout heeft een vrij smal, naar binnen afhellend profiel met een inkerving. Daardoor werpt de houten lijst een interessante schaduw. Bovendien heeft hij door de trendy cottage-kleuren een moderne uitstraling Als tafellijst of aan de muur: Deze smalle houten fotolijst is geschikt om op de meest uiteenlopende manieren in verschillende interieurstijlen kleine en middelgrote formaten in te lijsten en te presenteren

 • fotolijst van massief hout Made in Germany
 • Modern naar binnen afhellend profiel in natuurlijke kleuren
 • hoogwaardig 2 mm helder glas of antireflecterend glas (floatglas); 2 mm plexiglas met een optionele antireflecterende zijde en hoge UV-bescherming
 • tot het formaat 18x24 cm stabiele kartonnen achterwanden met staander; grotere formaten met een aan beide zijden gladde 2 mm - MDF-achterwand.
 • wandhaken voor horizontale en verticale ophanging
 • in beschermfolie en met kartonnen hoekbeschermers verpakt

Inlijstglazen van Mira

U hebt bij de inlijstglazen de keuze tussen helder glas, antireflecterend glas, plexiglas en optisch ontspiegeld True Color Super Clear glas. Bij helder glas en antireflecterend glas wordt er gebruik gemaakt van floatglas, dat vergeleken met het veel goedkopere machineglas geen oneffenheden heeft. Een optimaal glad oppervlak is vooral belangrijk bij grotere formaten. De doorslaggevende voordelen van plexiglas zijn het lage gewicht, de hoge UV-bescherming en de breukvastheid. Daarom worden fotolijsten van plexiglas vaak gebruikt in openbare ruimtes zoals scholen, kleuterscholen, ziekenhuizen en openbare instellingen.

 • Normaal glas is gewoon reflecterend helder glas.
 • Dit hoogwaardige antireflecterende glas is aan één zijde geëtst, waardoor het oppervlak mat is en invallende lichtbronnen worden verstrooid. Het glas moet zo dicht mogelijk op de foto liggen, met toenemende afstand wordt het glas melkachtig en mat.
 • Plexiglas is onbreekbaar acrylglas. Bij deze fabrikant heeft het plexiglas een ontspiegelde zijde, zodat het optioneel ook als antireflecterend glas kan worden gebruikt. Let op: Het acrylglas heeft aan beide zijden een transparante beschermfolie, die verwijderd moet worden.
 • True Color Super Clear is aan weerszijden optisch ontspiegeld (geen mattering) en beperkt de reflecties tot een absoluut minimum. Het biedt een perfecte kleurweergave en een gemiddelde UV-bescherming. Het is ideaal voor » passe-partouts.
 • Lege lijsten worden geleverd zonder glas en zonder achterwand. Fotolijsten zonder glas en met achterwand zijn geschikt voor bijvoorbeeld gelamineerde foto’s of gobelins.

Waarop u bij de bestelling van uw fotolijst moet letten:

 • Het formaat is altijd het fotoformaat. Bestel ook speciale formaten in uw fotoformaat. Voor een foto in 30x40 cm hebt u bijvoorbeeld ook de fotolijst in 30x40 cm formaat nodig.
 • De fotolijst wordt in Duitsland gemaakt, dus in principe zijn ook individuele uitvoeringen en formaten op maat mogelijk.
 • Geef bij passe-partouts met individuele uitsparingen de uitsparing ca. 0,5- 1 cm kleiner dan uw motief aan, zodat u de foto beter achter de uitsparing kunt plaatsen. Bij standaard passe-partouts in standaardformaten zijn de uitsparingen al iets kleiner.

Fotolijsten - Alle informatie die u zoekt, vindt u in ons magazine

algemeen
materiaal:hout
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
maten
andere eigenschappen
lijsttype:houten lijst