Categorieëen
AllesLijsten.be

Lijst van hout Hermitage 45

Lijst van hout Hermitage 45
Nielsen
  • 2,7 cm
ArtNr.: NIE-821-133-1-21029-H
0,00  € *
Leverbaar binnen: 5 - 7 werkdagen

Salvadori Cornici

 

Opgelet: Dit profiel van de productlijn SalvadoriCornici heeft duidelijk langere productietijden dan de andere houten fotolijsten van Nielsen. U moet rekening houden met een levertijd van ca. 3 weken.

Nielsen houten fotolijsten van de serie Salvadori Cornici

Deze fotolijst wordt aangeboden door Nielsen Design in samenwerking met de Italiaanse fotolijstontwerper Salvadori Cornici . Zoals alle lijsten in de serie is deze lijst gemaakt van exclusieve houtsoorten en kan worden besteld in combinatie met 7 verschillende soorten glas.

De lijsten van Salvadori Cornici zijn belangrijke elementen binnen een stijl- en vormgevingsconcept voor interieurs. Ze zijn gebaseerd op de huidige trends en blijven tegelijkertijd verbonden met een klassieke esthetiek. De keuze aan kleuren, vormen en oppervlakken biedt een onuitputtelijk potentieel voor schitterende fotoproducties. Met hun zorgvuldige afwerking garanderen de lijsten van Salvadori Cornici een exclusieve uitstraling, welk model en welke stijl u ook kiest.

In tegenstelling tot de wissellijsten van Nielsen, die alleen in standaardformaten en met helder glas verkrijgbaar zijn, kunt u deze houten fotolijsten ook in individuele formaten en met verschillende soorten glas bestellen. Strenge kwaliteitscriteria Nauwkeurige afwerking, exclusieve houtsoorten en continue controle. Elke productieserie wordt vergeleken met een referentieprofiel ("master sample"). NielsenBainbridge zorgt zo voor een constante hoge productkwaliteit.

De achterwand

Achterwand met foamboard en flexpins Deze fotolijsten worden in tegenstelling tot de wissellijsten van Nielsen met een foamboard-achterwand geleverd. Dit type achterwand is kwalitatief duidelijk beter dan een klassieke MDF-achterwand, omdat hij extra voor het professioneel inlijsten van originelen is ontwikkeld. De achterwand wordt met zogenaamde flexpins gemonteerd.

Kies uit 7 verschillende inlijstglazen

De premium fotolijsten van Nielsen zijn verkrijgbaar in een reeks van hoogwaardige inlijstglazen, van eenvoudig helder glas tot hoogwaardig museumsglas. Zo kunt u foto's, afdrukken of originelen van hoge materiële of ideële waarde duurzaam, lichtecht en veilig inlijsten. Vooral de UV-stralen in dag- en kunstlicht brengen uw foto's in gevaar en zijn een echte kleurenkiller. Om dit tegen te gaan, bieden wij op verzoek ook premium glas voor premium lijsten aan. U hebt de keuze uit:

  • normaal glas/ floatglas (reflecterend helder glas)
  • True Color Super Clear
  • acrylglas / plexiglas
  • spiegelglas
  • ClearColour
  • ClearColour UV 45
  • ClearColour UV 92
algemeen
ophanghaak:staande positie en oblong formaat
maten
sponningdiepte:2,7 cm
andere eigenschappen
sluiting achterwand:pennen
productlijn:SalvadoriCornici
lijsttype:lijst van hout

Graag informeren wij u onverbindend, als de prijs van deze artikel wordt veranderd of uw wensprijs voldoet.

  • Waard aangeven!