Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenfabrikantDEHALijst van aluminium Superba op maat

Lijst van aluminium Superba op maat

Lijst van aluminium Superba op maat
Deha

Lijsten van aluminum van DEHA zijn robuuste, stevig verwerkte wissellijsten van Duitse productie

ArtNr.: DEH-5A2-ALTS-SZ-H
vanaf 36,60  € *

Aluminium lijst Superba op maat

Met een lijst van het merk DEHA kiest u voor een hoogwaardig en robuust uitwisselbaar frame in professionele kwaliteit uit de Duitse productie. Bij DEHA vindt u een grote keuze aan aluminium lijstjes in bijna alle gangbare profielvormen en soms in een grote keuze aan kleuren. Naast de uitstekende verwerking van hoogwaardige grondstoffen overtuigen vooral de DEHA aluminium frames door hun stabiliteit, duurzaamheid, laag gewicht (vooral bij licht acrylglas) en hoge belastbaarheid, ook bij vaake beeldwisselingen.

Aluminium is een uitstekend materiaal voor lijsten. Naast zijn stabiliteit en lichtheid kan aluminium worden gebruikt om vrijwel elke profielvorm en design te combineren en te realiseren met een breed scala aan gelakte, geanodiseerde, geborstelde en gladde oppervlakken. In tegenstelling tot houten lijsten zijn smalle aluminium profielen ook veel stabieler en kunnen ze ook voor grote beeldformaten ideaal en discreet worden gebruikt.

DEHA biedt een breed scala aan aluminium klemframes. Dankzij de hoogwaardige en handige torsieveersloten, zijn vaake beeldwisselingen en probleemloze wandmontage kinderspel. Handige, functionele aluminium profielen voor tijdloze inlijsting in premium kwaliteit: dat is waar het merk DEHA Design voor staat!

Lijst van aluminium Superba, 30 x 40 cm, platina

Aluminium wissellijst Superba

  • Het Superba aluminium frame heeft een smal en discreet afgerond aluminium profiel, dat verkrijgbaar is in verschillende poedergecoate RAL-kleuren, in een aantal populaire matte geanodiseerde kleuren en in een geanodiseerde mat gepolijste platinakleur.
  • Deze hoogwaardige aluminium uitwisselbare lijst „Made in Germany“ biedt vele toepassingsmogelijkheden en belooft langdurig plezier.
  • Schone en stabiele verwerking in de verstekhoeken.
  • Een achterrand in het profiel zorgt ervoor dat de comfortabele torsieveersloten worden ingehaakt, waardoor de stabiliteit van dit aluminium frame wordt gewaarborgd en wordt voorkomen dat de aluminium strips in grote formaten doorbuigen.
  • Stevige en hoogwaardige torsieveren met geïntegreerde hoogte- en zijwaartse compensatie voor comfortabel hangen in staand en liggend formaat.
  • Zuurvrije kartonnen inzet (250 g/m²) in elk fotolijstje als achtergrond en bescherming voor uw foto.
  • Hoogwaardig en kant-en-kantgesneden 2 mm standaard en antireflecterend glas, in grote formaten van 70x100 cm zelfs 3 mm dik. Als alternatief zijn ook UV-beschermend acryl en antireflecterend acrylglas en interferentie-optisch antireflecterend museumglas verkrijgbaar.
  • Verkrijgbaar in 34 standaardformaten van 20x28 cm tot 70x100 cm of 100x140 cm en in alle speciale formaten op maat.
algemeen
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
maten
andere eigenschappen
sluiting achterwand:draaiveer
lijsttype:aluminium lijst