Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenformaten30x40 cmAluminum kader Amelia

Aluminum kader Amelia

Aluminum kader Amelia
FramesFactory
ArtNr.: FAC-RA554-88-1015-1-H
vanaf 6,20  € *

Aluminium fotokader Amelia

Bij Frames Factory ontdekt u een grote verscheidenheid aan fotokaders. Hier vindt vrijwel iedereen in verschillende productgroepen een artikel naar smaak. De aluminium kader is uiterst stabiel en netjes verwerkt. De eenvoudige vormgeving sluit aan bij de trend van modern en toch tijdloos design. De aluminium kader van Frames Factory overtuigt met elegantie tegen een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding.

Productinformatie

  • Goede kwaliteit voor een verbazingwekkend lage prijs.
  • Tijdloos, eenvoudig en universeel kaderprofiel geschikt voor bijna elk fotomotief.
  • De aluminium kaders overtuigen met klassieke en elegante profielen.
  • Veel standaardformaten in de populairste kleuren.
  • Extra passe-partouts van 1,4 mm passen probleemloos in de fotokader.
  • Staander voor horizontale en verticale foto’s tot formaat 18x24 cm.
  • Stevige MDF-achterwand tot het formaat 50x70 met stabiele wandhaken voor horizontale en verticale ophanging.
  • Het kunstglas is aan beide zijden met een beschermfolie beschermd tegen krassen. Deze folie moet worden verwijderd voordat u het glas in de fotokader plaatst.
AllesLijsten deskundige Ingo

Deskundigenadvies

De aluminium kader Amelia is de ideale fotokader voor prijsgeoriënteerde klanten.

De aluminium kader Amelia van Frames Factory wordt door onze klanten vaak besteld vanwege de lage prijs. Het smalle en licht afgeronde profiel is tijdloos, neutraal en past, afhankelijk van de kleur, bij bijna elk motief en de meeste interieurstijlen.

Afhankelijk van het formaat wordt deze fotokader geleverd met praktische klem- of zwenkveren op de achterwand. Dat is heel handig is om uw motief in te voegen en te verwisselen. De achterwand bestaat uit een stevige MDF-plaat, die de aluminium kader Amelia zijn stabiliteit geeft.

Een minpunt van deze aluminium kader is de verwerking van de verstekhoeken. In vergelijking met duurdere aluminium kaders zijn de hoeken soms wat scherp en niet altijd even netjes afgewerkt. Dit is deels te wijten aan het aluminium van de laagste kwaliteit, dat gevoeliger is bij de verwerking en ook sneller last heeft van krassen en vervormingen dan bij aluminium profielen van hogere kwaliteit van merkfabrikanten.

Kunstglas is een zeer dunne plaat die ook relatief gevoelig is voor krassen. Het goedkope aluminium profiel en de dunne plaat van kunstglas zijn de twee belangrijkste redenen waarom de aluminium kader Amelia in een directe vergelijking met een duurdere aluminium kader een lichtere en minder stabiele indruk maakt.

Conclusie

De aluminium kader Amelia is de ideale fotokader voor prijsgeoriënteerde klanten die genoegen nemen met kleine kwaliteitsgebreken in de details. Daarom moet u bij deze fotokader een zekere kwaliteitstolerantie accepteren voor de lage prijs. Maar als uw motief ingekaderd aan de muur hangt, zijn de kleine gebreken van deze aluminium kader al snel geen probleem meer.

algemeen
materiaal:aluminium
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
maten
andere eigenschappen
lijsttype:aluminium lijst