Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenfabrikantMüllerHouten kader Beieren op maat

Houten kader Beieren op maat

Houten kader Beieren op maat
Müller Bilderrahmen
ArtNr.: MUB-07-SZ-H
vanaf 19,30  € *

Houten fotolijst Bayern op maat

  • Ophanghaken voor horizontale en verticale ophanging
  • Sluiting met klemveren
  • Zwarte achterwand tot 40x70cm
  • Hoogwaardig glas met een geslepen rand garandeert dat u het motief kunt vervangen zonder risico op verwondingen
  • Keuze uit veel verschillende kleurencombinaties

Het model Bayern heeft een strak, rechhoekig profiel. De zijranden hebben een speciale diepte, waardoor ze opvallend afsteken tegen de muur. Ze hebben een zelfverzekerde en elegante uitstraling. De fotolijsten onderstrepen de warme uitstraling van het hout en bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Dankzij een veilig sluitsysteem zijn de lijsten gemakkelijk te hanteren en overtuigen ze zowel op esthetisch als op functioneel vlak. De uitstekende afwerking en de uiterst zorgvuldig gekozen kleurschakeringen zijn het bewijs van een professionele productie, waarin ongetwijfeld de jarenlange ervaring van de fabrikant is verwerkt.

Houten kader Beieren, 30 x 40 cm, duifblauw

Een op maat gemaakte fotolijst bestellen

Müller snijdt de lijstprofielen tot op de millimeter nauwkeurig. Voer daartoe eerst de centimeters in, plaats een komma en voer dan de gewenste millimeters in. Wat is het juiste lijstformaat? De volgende regel is van toepassing:

Het fotoformaat is hetzelfde als het lijstformaat.

De prijs voor een op maat gemaakte fotolijst bestaat uit de prijs per meter voor de lijstprofielen lijstwerk en de prijs per vierkante meter voor de glasplaat en de achterwand.

De hoogwaardige fotolijstn van Müller

De houten fotolijsten van Müller worden gekenmerkt door de zorgvuldige verwerking van hoogwaardige materialen en een klassiek, tijdloos en daardoor bijzonder aantrekkelijk design. Müller vervaardigt mooi gevormde profielen die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. De kleuren komen uit een rijk palet van warme en glanzende tinten. Dankzij dit veelzijdige karakter kunnen de fotolijsten op evenzoveel verschillende manieren worden toegepast. Op die manier zijn de houten fotolijsten geschikt voor elke interieurstijl en vormen ze voor verschillende soorten motieven een betrouwbare, smaakvolle omlijsting. Foto's, grafische werken of schilderijen, met de fotolijsten van Müller worden ze allemaal op een elegante en optimale manier gepresenteerd.

andere eigenschappen
lijsttype:houten lijst