Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenfabrikantWalther DesignPasse-partout

Passe-partout

Passe-partout
Walther
ArtNr.: WAL-PA318-A-H
vanaf 3,80  € *

Passe-partout met afgeschuinde rand

  • zuurvrij karton, 1,4 mm dik
  • talrijke kleuren, witte kern
  • uitsparing met afgeschuinde rand
  • in veel standaardmaten
  • heeft een esthetische maar ook een beschermende functie

Maak het verschil met een passe-partout van Walther Design. Het kartonnen inlegvel beschermt uw motief tegen vocht, schadelijke stoffen uit het lijstprofiel en vroegtijdige veroudering. Bovendien vermijdt u met een passe-partout dat het motief direct tegen het glas wordt gedrukt en dat de verf eraan blijft plakken.

Met een passe-partout kunt u de uitstraling van uw motief ook aanzienlijk beïnvloeden. Welk effect wilt u bereiken? Donkere passe-partouts passen perfect bij donkere lijstprofielen en bij lichtere lijstprofielen doet u niets verkeerd met een lichte passe-partout. Met een lichte passe-partout staat uw motief centraal, terwijl het met een donkere passe-partout naar de achtergrond wordt verschoven. De aandacht blijft wel langer op het motief gericht. Een zwarte passe-partout kan uw motief een dramatische uitstraling geven. Zwart, wit of kleurrijk: De zuurvrije passe-partouts van Walther Design hebben een esthetische functie. Bij een uitsparing met afgeschuinde rand is de overgang tussen inlegvel en motief minder abrupt. Bovendien lijkt het motief driedimensionaler.

Zorg ervoor dat elke kant van de uitsparing 1 cm kleiner is dan die van uw motief. Het lijstprofiel moet minstens 10 mm diep zijn (of ook de sponningdiepte minstens 10 mm) - afhankelijk van het inlijstglas, de dikte van het karton van de passe-partout, de dikte van de fotohouder en de achterwand.

Inspiratie - Fotolijsten van Walther Design

Ontdek de kleurrijke wereld van fotolijsten van het merk Walther Design. Het assortiment omvat verschillende types van fotolijsten zoals wissellijsten, galerielijsten voor meerdere foto’s en decoratieve lijsten in hart- en diervormen. Naast de beproefde materialen kunststof, aluminium en hout zijn er ook speciale lijstmodellen van OSB, met strasversiering, praktische staanders en nog veel meer. Dankzij de vele keuzemogelijkheden tegen een lage prijs heeft het merk Walther Design voor elke wens de juiste creatieve oplossing.

andere eigenschappen
gewicht:0,01 Kg
productlijn:Passepartouts
uitsparing van het inlegvel:9x13 cm
Klanten, die deze artikel hebben gekocht, hebben ook gekocht: