Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenformatenAlle formatenGaleriekader Rustic voor 4 foto’s

Galeriekader Rustic voor 4 foto’s

Galeriekader Rustic voor 4 foto’s
Walther
ArtNr.: WAL-SN415D-H
29,60  € *

Collagelijst Rustic voor vier foto’s

U kunt niet beslissen welke foto uw favoriet is? De collagelijst is altijd de juiste oplossing als u meerdere foto’s tegelijk wilt inlijsten. In tegenstelling tot de galerielijst wordt niet ingelijst met een passe-partout voor meerdere foto's. In plaats daarvan worden afzonderlijke portretlijsten samengevoegd tot een collage.

Voor de collagelijst Rustic zijn vier fotolijsten aan elkaar bevestigd. Twee verticale foto’s van het formaat 10 x 15 cm en twee horizontale foto’s, eveneens 10 x 15 cm, kunnen worden ingelijst. De speelsheid krijgt een rustiek tintje door de licht gewreven structuur van de lijstprofielen. Een mooie lijst voor landschapsfoto's van uw laatste vakantie, passend in interieurs in shabby chic en cottage style.

  • Profiel: rechthoekig, licht gewreven structuur
  • Materiaal: hout
  • Kleur: grijs, wit of lichte houttint 
  • Fotoformaten: geschikt voor vier horizontale en verticale foto’s 10 x 15 cm
  • Glas: helder glas
  • Achterwand: MDF met ophanghaak
  • Verpakking: verpakt in een beschermende kartonnen doos

Inspiratie - Fotolijsten van Walther Design

Ontdek de kleurrijke wereld van fotolijsten van het merk Walther Design. Het assortiment omvat verschillende types van fotolijsten zoals wissellijsten, galerielijsten voor meerdere foto’s en decoratieve lijsten in hart- en diervormen. Naast de beproefde materialen kunststof, aluminium en hout zijn er ook speciale lijstmodellen van OSB, met strassversiering, praktische staanders en nog veel meer. Dankzij de vele keuzemogelijkheden tegen een lage prijs heeft het merk Walther Design voor elke wens de juiste creatieve oplossing.

andere eigenschappen
lijsttype:Collage fotokader
aantal beelden:4