Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenfabrikantWalther DesignGaleriekader Naturalness voor 4 foto's

Galeriekader Naturalness voor 4 foto's

Galeriekader Naturalness voor 4 foto's
Walther
ArtNr.: WAL-RY444H-H
28,50  € *

Collagelijst Naturalness voor vier foto's

U kunt niet beslissen welke foto uw favoriet is? De collagelijst is altijd de juiste oplossing als u meerdere foto’s tegelijk wilt inlijsten. In tegenstelling tot de galerielijst wordt niet ingelijst met een passe-partout voor meerdere foto's. In plaats daarvan worden afzonderlijke portretlijsten samengevoegd tot een collage.

De collagelijst Naturalness is geschikt voor vier foto’s: twee foto’s à 10 x 10 cm en twee foto’s à 10 x 15 cm. De lijstprofielen hebben een lichte houttint en zijn bedrukt met witte geometrische motieven. Witte en bruine parels maken het design compleet.

  • Lijstprofielen: vlak profiel met parels
  • Kleur: lichte houttint, wit bedrukt
  • Materiaal: hout
  • Glas: helder glas
  • Fotoformaten: twee foto’s à 10 x 10 cm en twee foto’s à 10 x 15 cm
  • Achterwand: MDF met wandhaak

Inspiratie - Fotolijsten van Walther Design

Ontdek de kleurrijke wereld van fotolijsten van het merk Walther Design. Het assortiment omvat verschillende types van fotolijsten zoals wissellijsten, galerielijsten voor meerdere foto’s en decoratieve lijsten in hart- en diervormen. Naast de beproefde materialen kunststof, aluminium en hout zijn er ook speciale lijstmodellen van OSB, met strassversiering, praktische staanders en nog veel meer. Dankzij de vele keuzemogelijkheden tegen een lage prijs heeft het merk Walther Design voor elke wens de juiste creatieve oplossing.

andere eigenschappen
aantal beelden:4
lijsttype:Collage fotokader