Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenfabrikantwalther designGaleriekader Bavarian Heart voor 8 foto's

Galeriekader Bavarian Heart voor 8 foto's

Galeriekader Bavarian Heart voor 8 foto's
Walther
ArtNr.: WAL-QY899L-H
57,20  € *
Alle bestellingen die voor woensdag 13.12. om 10.00 uur worden geplaatst, worden gegarandeerd op tijd geleverd voor kerstavond! Voor latere bestellingen kunnen wij geen stipte levering vóór 24.12 uur garanderen.

Collagelijst Bavarian Heart voor acht foto’s

U kunt niet beslissen welke foto uw favoriet is? De collagelijst is altijd de juiste oplossing als u meerdere foto’s tegelijk wilt inlijsten. In tegenstelling tot de galerielijst wordt niet ingelijst met een passe-partout voor meerdere foto's. In plaats daarvan worden afzonderlijke portretlijsten samengevoegd tot een collage.

De collagelijst Bavarian Heart is geschikt voor acht foto’s en straalt rustieke charme uit. De acht aan elkaar bevestigde portretlijsten hebben allemaal een breed vlak profiel van hout. Twee lijsten zijn hartvormig, twee vierkant en vier rechthoekig. Het oppervlak van het hout is verweerd en is een mooi samenspel van reflecterende houtstralen en donkere jaarringen. De collagelijst is ook versierd met een hart dat is bevestigd aan een rustiek koord. De acht foto’s worden rondom geaccentueerd door een geruit stofband, dat u kunt bestellen in rood-wit of in blauw-wit. De collagelijst is geschikt voor twee foto’s 7,5 x 7,5 cm, twee foto’s 9 x 13 cm, twee foto’s 10 x 15 cm, een foto 5,3 x 5,3 cm en een foto 8 x 8,3 cm.

  • Lijstprofielen: rustiek vlak profiel; twee hartvormige, twee vierkante en vier rechthoekige lijsten
  • Kleuren: donkere houttint met blauw-wit of rood-wit stofband
  • Materiaal: hout
  • Fotoformaat: geschikt voor acht foto’s, verschillende formaten
  • Glas: helder glas
  • Achterwand: MDF
  • Verpakking: verpakt in een beschermende kartonnen doos

Inspiratie - Fotolijsten van Walther Design

Ontdek de kleurrijke wereld van fotolijsten van het merk Walther Design. Het assortiment omvat verschillende types van fotolijsten zoals wissellijsten, galerielijsten voor meerdere foto’s en decoratieve lijsten in hart- en diervormen. Naast de beproefde materialen kunststof, aluminium en hout zijn er ook speciale lijstmodellen van OSB, met strassversiering, praktische staanders en nog veel meer. Dankzij de vele keuzemogelijkheden tegen een lage prijs heeft het merk Walther Design voor elke wens de juiste creatieve oplossing.

andere eigenschappen
reden:100
productlijn:Country Style
gewicht:1,55 Kg
lijsttype:galerielijst