Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenformaten25x50 cmGaleriekader Vannes

Galeriekader Vannes

Galeriekader Vannes
Mira

Galeriekader in klassiek design en van uitstekende kwaliteit

ArtNr.: MIR-25025050-3-06-H
35,50  € *
Alle bestellingen die voor woensdag 13.12. om 10.00 uur worden geplaatst, worden gegarandeerd op tijd geleverd voor kerstavond! Voor latere bestellingen kunnen wij geen stipte levering vóór 24.12 uur garanderen.

Galerielijst Vannes van hout voor meerdere foto’s

De galerielijst voor meerdere foto’s is altijd de juiste oplossing als u meerdere foto’s tegelijk wilt inlijsten. Passe-partouts hebben niet alleen een esthetische maar ook een beschermende functie. Dankzij het karton van de passe-partout ontstaat een kleine afstand tussen motief en glas, zodat de motieven niet direct op het glas worden geduwd.

De elegante houten lijst Vannes heeft een klassiek profiel met een holle keel en een afsluitende ronde staaf aan de binnenrand. De lijstprofielen zijn verkrijgbaar in verschillende zachte donkere tinten en zijn afgewerkt met een goudkleurige binnenrand. De kleur van de lijstprofielen verandert licht in de richting van het motief, het oppervlak is mat en is zorgvuldig opgeruwd. De fotolijst krijgt daardoor een retrochic en past perfect in interieurs in shabby chic en vintage look.

  • klassiek profiel met holle keel en ronde staaf van hout
  • oppervlak in verschillende pastelkleuren, licht opgeruwd, gouden sierrand
  • met witte passe-partout voor drie uitsparingen in staand formaat: drie foto’s van 13x18 cm of drie foto’s van 15x20 cm
algemeen
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
inlegvel:pins (flexpins)
maten
andere eigenschappen
sluiting achterwand:schuifveer
lijsttype:galerielijst
aantal beelden:3