Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenformatenAlle formatenGaleriekader La Casa voor 5 foto's

Galeriekader La Casa voor 5 foto's

Galeriekader La Casa voor 5 foto's
Walther
ArtNr.: WAL-YO581L-H
45,40  € *

Multilijst La Casa voor vijf foto’s

U kunt niet beslissen welke foto uw favoriet is? De multilijst is altijd de juiste oplossing als u meerdere foto’s tegelijk wilt inlijsten.

La Casa is een nonchalante multilijst met een rustiek design die op een eenvoudige manier in interieurs in cottage style kan worden geïntegreerd. De vijf fotoplaten zijn bevestigd op een rechthoekige houten plaat en hangen schuin. De foto's worden achter het koord geschoven waarmee de fotoplaten omwikkeld zijn en kunnen makkelijk worden uitgewisseld. De grijze multilijst met witte patina is verkrijgbaar in blauw, rood en bruin.

  • nonchalante multilijst om op te hangen
  • past perfect in interieurs in cottage style
  • formaat van de fotolijst 25,5 x 79,8 cm
  • vijf gekleurde houten platen van het formaat 13 x 16 cm
  • geschikt voor vijf foto’s tot en met het formaat 8 x 11 cm
  • foto’s worden achter het koord geschoven

Inspiratie - Fotolijsten van Walther Design

Ontdek de kleurrijke wereld van fotolijsten van het merk Walther Design. Het assortiment omvat verschillende types van fotolijsten zoals wissellijsten, galerielijsten voor meerdere foto’s en decoratieve lijsten in hart- en diervormen. Naast de beproefde materialen kunststof, aluminium en hout zijn er ook speciale lijstmodellen van OSB, met strassversiering, praktische staanders en nog veel meer. Dankzij de vele keuzemogelijkheden tegen een lage prijs heeft het merk Walther Design voor elke wens de juiste creatieve oplossing.

andere eigenschappen
lijsttype:Collage fotokader
aantal beelden:5
productlijn:Ethnic Chic