Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenfabrikantWalther DesignGaleriekader La Casa voor 4 foto's

Galeriekader La Casa voor 4 foto's

Galeriekader La Casa voor 4 foto's
Walther
ArtNr.: WAL-YO481L-H
25,40  € *

Collagelijst La Casa voor 4 foto’s

U kunt niet beslissen welke foto uw favoriet is? De collagelijst is altijd de juiste oplossing als u meerdere foto’s tegelijk wilt inlijsten. In tegenstelling tot de galerielijst wordt niet ingelijst met een passe-partout voor meerdere foto's. In plaats daarvan worden afzonderlijke portretlijsten samengevoegd tot een collage.

La Casa is een nonchalante collagelijst met een rustiek design die op een eenvoudige manier in interieurs in cottage style kan worden geïntegreerd. De vier fotoplaten van verschillend formaat zijn aan elkaar bevestigd en elke plaat is met een rustiek koord omwikkeld. De foto's worden achter het koord geschoven en kunnen makkelijk worden uitgewisseld. La Casa is verkrijgbaar met twee blauwe, een grijze en een witte houten plaat of met drie bruine en een witte houten plaat.

  • nonchalante collagelijst om op te hangen
  • past perfect in interieurs in cottage style
  • formaat van de fotolijst 43,7 x 37,5 cm
  • vier gekleurde houten platen, twee van het formaat 16 x 16 cm en twee van het formaat 19 x 24 cm
  • geschikt voor vier foto’s tot en met het formaat 8 x 11 cm
  • foto’s worden achter het koord geschoven

Inspiratie - Fotolijsten van Walther Design

Ontdek de kleurrijke wereld van fotolijsten van het merk Walther Design. Het assortiment omvat verschillende types van fotolijsten zoals wissellijsten, galerielijsten voor meerdere foto’s en decoratieve lijsten in hart- en diervormen. Naast de beproefde materialen kunststof, aluminium en hout zijn er ook speciale lijstmodellen van OSB, met strassversiering, praktische staanders en nog veel meer. Dankzij de vele keuzemogelijkheden tegen een lage prijs heeft het merk Walther Design voor elke wens de juiste creatieve oplossing.

andere eigenschappen
lijsttype:Collage fotokader
aantal beelden:4
productlijn:Ethnic Chic