Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenformatenAlle formatenGaleriekader La Casa voor 3 foto's

Galeriekader La Casa voor 3 foto's

Galeriekader La Casa voor 3 foto's
Walther
ArtNr.: WAL-YO381L-H
16,70  € *
Alle bestellingen die voor woensdag 13.12. om 10.00 uur worden geplaatst, worden gegarandeerd op tijd geleverd voor kerstavond! Voor latere bestellingen kunnen wij geen stipte levering vóór 24.12 uur garanderen.

Multilijst La Casa voor drie foto’s

U kunt niet beslissen welke foto uw favoriet is? De multilijst is altijd de juiste oplossing als u meerdere foto’s tegelijk wilt inlijsten.

La Casa is een nonchalante multilijst met een sober design die op een eenvoudige manier in interieurs in cottage style kan worden geïntegreerd. Drie houten platen in verschillende kleuren hangen onder elkaar aan een beige satijnen lint en zijn elk omwikkeld met een rustiek koord. De foto's worden achter het koord geschoven en kunnen makkelijk worden uitgewisseld. La Casa is verkrijgbaar met twee blauwe en een witte houten plaat, met een rode, donker- en lichtbruine houten plaat of met een grijze, witte en donkerbruine houten plaat.

  • nonchalante multilijst om op te hangen
  • past perfect in interieurs in cottage style
  • drie gekleurde houten platen van het formaat 20 x 15 cm
  • geschikt voor drie foto’s van het formaat 8 x 11 cm
  • foto’s worden achter het koord geschoven
  • ophanging met een wit satijnen lint

Inspiratie - Fotolijsten van Walther Design

Ontdek de kleurrijke wereld van fotolijsten van het merk Walther Design. Het assortiment omvat verschillende types van fotolijsten zoals wissellijsten, galerielijsten voor meerdere foto’s en decoratieve lijsten in hart- en diervormen. Naast de beproefde materialen kunststof, aluminium en hout zijn er ook speciale lijstmodellen van OSB, met strassversiering, praktische staanders en nog veel meer. Dankzij de vele keuzemogelijkheden tegen een lage prijs heeft het merk Walther Design voor elke wens de juiste creatieve oplossing.

andere eigenschappen
aantal beelden:3
productlijn:Ethnic Chic
lijsttype:galerielijst