Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenfabrikantMiraFotohouder met dubbel glas

Fotohouder met dubbel glas

Fotohouder met dubbel glas
Mira

Randloze fotokader met dubbel glas

ArtNr.: MIR-109013-dop-H
vanaf 11,70  € *

Randloze wissellijst dubbel glas

Deze innovatie van Mira is een randloze wissellijst waarbij de foto tussen twee glasplaten wordt geplaatst. De twee glasplaten, die zowel in helder glas als in antireflecterend glas verkrijgbaar zijn, worden door kruisende flexibele klemveren aan de achterkant op hun plaats gehouden. In de formaten van 9x13 cm tot 28x35 cm zijn de wissellijsten elk voorzien van een klemveerkruis en vanaf 30x40 cm van een klemveerruit (in totaal vier klemveren). De klemmen aan de uiteinden van de klemveren zijn elk voorzien van ophangogen naar de wand toe. Op die manier is een horizontale en verticale ophanging mogelijk.

Met een wissellijst met dubbel glas kunt u foto’s op veel verschillende manieren presenteren. Naar wens kunt u voor kleinere formaten passe-partouts gebruiken om zo een creatieve overgang te maken tussen de transparante rand en de foto. Afhankelijk van de kleur van de passe-partout kunt u zo een diepte-effect creëren of het fotomotief accentueren (Opgelet: fotomotief en passe-partout zijn niet in de prijs inbegrepen).

Met zijn ingetogen elegantie en zijn talrijke toepassingsmogelijkheden past deze innovatieve, randloze wissellijst van Mira in elke omgeving en voor talloze motieven.

algemeen
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
inlegvel:inlegvel
maten
andere eigenschappen
sluiting achterwand:klemveren
lijsttype:cliplijst