Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenfabrikantMiraClipkader op maat tot 100x160 cm

Clipkader op maat tot 100x160 cm

Clipkader op maat tot 100x160 cm
Mira

Randloze fotokader, de voordelige fotopresentatie.

ArtNr.: MIR-30-XL-SZ-H
40,00  € *

Grote randloze wissellijsten op maat gemaakt

Cliplijsten, ook wel "randloze wissellijsten" genoemd, zijn de goedkope basisversie voor een foto. De meeste randloze wissellijsten zijn alleen beschikbaar in standaardformaten, omdat het meestal om geïmporteerde goederen gaat, bijvoorbeeld uit China. Het op maat gemaakte formaat heeft een exacte handmatig geslepen rand en is "Made in Germany". Alle materialen komen uit Europa, de achterwanden zijn gecertificeerd.

Nieuwe mogelijkheden:

Randloze wissellijsten in speciale formaten zijn het ideale en goedkope alternatief voor dure fotoproducties met alu-dibond en acrylglas en daarom een favoriet voor ambitieuze fotografen. Visueel zijn er nauwelijks verschillen tussen de twee methoden. De individuele foto ziet er bijzonder levendig en briljant uit. In vergelijking met het reflecterende alu-dibond biedt de cliplijst met anti-reflectieglas zelfs een voordeel. Bovendien kan steeds snel en eenvoudig van foto of afbeelding worden gewisseld!

Naar wens kunnen de wissellijsten met helder glas of anti-reflectieglas heel exact tot 70x100 cm worden vervaardigd, met het onbreekbare antireflecterende acrylglas met UV-bescherming zelfs tot max. 100x160 cm.

Dit maakt de randloze wissellijsten van Mira ideaal voor buitengewone poster- en panoramaformaten met kleine en zeer grote speciale afmetingen.

XL-cliplijsten van Mira:

  • Alleen met onbreekbaar antireflecterend plexiglas incl. UV-bescherming leverbaar
  • Gladde achterwand aan beide zijden.
  • Ophanghaken voor horizontale en verticale ophanging
algemeen
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
maten
andere eigenschappen
lijsttype:cliplijst
sluiting achterwand:klemveren
Klanten, die deze artikel hebben gekocht, hebben ook gekocht: