Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenformatenAlle formatenCliplijst - op maat

Cliplijst - op maat

Cliplijst - op maat
Roggenkamp

Roggenkamp cliplijst, de alternatief zonder lijst

ArtNr.: ROG-00022-SZ-H
vanaf 47,40  € *

Randloze wissellijsten op maat gemaakt in premium kwaliteit

De bekroonde wissellijsten van Roggenkamp zijn gekenmerkt door hun excellente kwaliteit en voldoen aan de hoogste eisen. De randloze wissellijsten van Roggenkamp worden met ongeëvenaarde perfectie in Duitsland vervaardigd en zijn daarom in tegenstelling tot andere goedkope cliplijsten uit Azië ook als exact op maat gemaakte lijst met floatglas met geslepen randen verkrijgbaar.

Al meer dan 40 jaar produceert de Oost-Westfaalse fabrikant Roggenkamp kwalitatief hoogwaardige fotolijsten en randloze wissellijsten in premium kwaliteit die gekenmerkt zijn door tijdloos design, perfecte functie, stabiliteit en duurzaamheid. Roggenkamp fotolijsten hebben een eenvoudige, strakke vorm, ongeacht de mode. De oppervlakken zijn neutraal en laten het motief ongestoord overkomen. Roggenkamp fotolijsten hebben al verschillende prijzen ontvangen. In 1999 werd de houten wissellijst op de beurs van Frankfurt bekroond met de "Design-Plus"-prijs.

Randloze wissellijsten van Roggenkamp

  • Roggenkamp wissellijsten zijn standaard verkrijgbaar met 3 mm floatglas met een geslepen rand, bij het niet-verblindende antireflecterende glas is het oppervlak aan één zijde mat geëtst.
  • De achterwand bestaat uit een 3 mm sterke, zwart ingelijste harde vezelplaat.
  • Door aan de op de achterwand geklonken excentrieken met stalen klemmen te draaien wordt de glasplaat losgemaakt. Ze dienen tegelijk als ophanghaken.
  • Passe-partouts tot 2,5 mm sterkte zijn mogelijk.
  • Het zuurvrij 400g/m² karton vormt de achtergrond van alle Roggenkamp fotolijsten.

Cliplijst, 30 x 40 cm

Het glas van Roggenkamp

Bij Roggenkamp is 3 mm floatglas met geslepen randen standaard. Voor kunst getrouw aan het origineel biedt Roggenkamp het Mirogard museumsglas aan, een interferentie-optisch ontspiegeld glas. Het acrylglas is onbreekbaar, licht en beschermt de foto tegen schadelijke UV-stralen.

  • Normaal glas Helder floatglas, glanzend in 3 mm sterkte, door materiaaleigenschappen een zwakke groene tint en dus een iets beperkte kleurweergave van de foto's.
  • Antireflecterend glas: Het glas is aan één zijde mat waardoor de reflecties tot een minimum beperkt worden. De beeldscherpte, het licht en de kleurweergave zijn beperkt, wat resulteert in een licht matte kleur. Als het glas door een passe-partout iets van de foto is verwijderd, is het beeld enigszins wazig.
  • Mirogard museumsglas: Door interferentie-optische dip-coating heeft dit exclusieve glas een uitstekende transmissie voor licht, kleuren en beeldscherpte en is vrijwel reflexievrij.
  • Acrylglas: Plexiglas is heel breukvast en weegt veel minder dan glas. Het materiaal is kleurneutraal, heeft een uitstekende transmissie voor licht, kleuren en beeldscherpte en biedt bijna 100 % UV-bescherming.

XL-formaten en speciaal glas

Op aanvraag kunnen met onbreekbaar en licht acrylglas ook duidelijk grotere formaten tot 120x180 cm worden vervaardigd. Daarnaast zijn er speciaal wit glas, krasvast acrylglas en het Mirogard-museumsglas plus en protect. Neem contact met ons op en wij berekenen graag een individuele offerte voor u!

algemeen
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
inlegvel:inlegvel
maten
andere eigenschappen
sluiting achterwand:draaiveer
lijsttype:cliplijst