Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenfabrikantMiraClipkader op maat

Clipkader op maat

Clipkader op maat
Mira

Randloze fotokader, de voordelige fotopresentatie.

ArtNr.: MIR-10-SZ-H
29,80  € *

Randloze wissellijsten op maat gemaakt

Cliplijsten, ook wel "randloze wissellijsten" genoemd, zijn de goedkope basisversie voor een foto. De meeste randloze wissellijsten zijn alleen beschikbaar in standaardformaten, omdat het meestal om geïmporteerde goederen gaat, bijvoorbeeld uit China. Voor het eerst is het nu mogelijk om Mira-cliplijsten als maatwerk aan te bieden. Het op maat gemaakte formaat heeft een exacte handmatig geslepen rand en is "Made in Germany". Alle materialen komen uit Europa, de achterwanden zijn gecertificeerd.

  • Hoogwaardig 2 mm helder glas of anti-reflectieglas (floatglas). Het 2 mm dikke plexiglas heeft een optionele antireflecterende zijde en een hoge UV-bescherming.
  • Met de wandhaken kunnen de fotolijsten zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden.
  • Vanaf formaat 30x40 cm met extra veiligheidshaken aan de 2 mm HDF-achterwand voor horizontale en verticale ophanging. Bij de kleinere formaten gebeurt de ophanging direct boven de clips
  • Speciale formaten tot 80x120 cm met onbreekbaar plexiglas, bij de XL-uitvoering zelfs tot 100x160 cm mogelijk!

Nieuwe mogelijkheden met cliplijsten

Randloze wissellijsten in speciale formaten zijn het ideale en goedkope alternatief voor dure fotoproducties met alu-dibond en acrylglas en daarom een favoriet voor ambitieuze fotografen. Visueel zijn er nauwelijks verschillen tussen de twee methoden. De individuele foto ziet er bijzonder levendig en briljant uit. In vergelijking met het reflecterende alu-dibond biedt de cliplijst met anti-reflectieglas zelfs een voordeel. Bovendien kan steeds snel en eenvoudig van foto of afbeelding worden gewisseld!

Naar wens kunnen de wissellijsten met helder glas of anti-reflectieglas heel exact tot 70x100 cm worden vervaardigd, met het onbreekbare antireflecterende acrylglas met UV-bescherming zelfs tot max. 100x160 cm.

Dit maakt de randloze wissellijsten van Mira ideaal voor buitengewone poster- en panoramaformaten met kleine en zeer grote speciale afmetingen.

Inlijstglazen van Mira

U hebt bij de inlijstglazen de keuze tussen helder glas, antireflecterend glas en plexiglas. Er wordt gebruik gemaakt van floatglas, dat vergeleken met het veel goedkopere machineglas geen oneffenheden heeft. Een optimaal glad oppervlak is vooral belangrijk bij grotere formaten. De doorslaggevende voordelen van plexiglas zijn het lage gewicht, de hoge UV-bescherming en de breukvastheid. Daarom worden fotolijsten van plexiglas vaak gebruikt in openbare ruimtes zoals scholen, kleuterscholen, ziekenhuizen en openbare instellingen. Formaten groter dan 70x100 cm worden alleen aangeboden met onbreekbaar plexiglas.

  • Normaal glas is gewoon reflecterend helder glas.
  • Dit hoogwaardige antireflecterende glas is aan één zijde geëtst, waardoor het oppervlak mat is en invallende lichtbronnen worden verstrooid. Het glas moet zo dicht mogelijk op de foto liggen, met toenemende afstand wordt het glas melkachtig en mat.
  • Plexiglas is onbreekbaar acrylglas. Bij deze fabrikant heeft het plexiglas een ontspiegelde zijde, zodat het optioneel ook als antireflecterend glas kan worden gebruikt. Let op: Het acrylglas heeft aan beide zijden een transparante beschermfolie, die verwijderd moet worden.
algemeen
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
maten
andere eigenschappen
lijsttype:cliplijst
sluiting achterwand:klemveren
Klanten, die deze artikel hebben gekocht, hebben ook gekocht: