Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenfabrikantFrames FactoryClipkader

Clipkader

Clipkader
FramesFactory
ArtNr.: FAC-clip-1015-1-H
vanaf 1,20  € *

Randloze wisselkader

  • Randloze wisselkader zonder profielen – dit is de minimalistische oplossing voor uw motief.
  • Het motief, het glas en de achterwand worden door middel van clips bij elkaar gehouden.
  • In slechts een minuut zijn de clips losgemaakt en kan het motief worden verwijderd.
  • De randloze wisselkader is verkrijgbaar in veel standaardformaten – van 10 x 15 cm tot en met 70 x 100 cm.
  • De clipkader heeft geen staander.
  • Vanaf het formaat 30 x 45 cm zijn er aan de achterwand wandhaken voor horizontale en verticale ophanging. Kleinere formaten worden direct met de clips aan de muur opgehangen.
  • De achterwand is gemaakt van MDF (medium density houtvezels).

Opmerking over het glas: de fotokader is voorzien van kunstglas dat aan beide zijden een beschermfolie heeft als bescherming tegen krassen. U kunt deze folie met uw vingers verwijderen.

AllesLijsten deskundige Ingo

Deskundigenadvies

Clipkaders zijn de makkelijkste en goedkoopste manier om motieven in te kaderen, maar ze zijn niet geschikt voor elk motief.

Als u op zoek bent naar de goedkoopste en eenvoudigste oplossing voor wanddecoratie, raad ik u aan te kiezen voor een clipkader. De onovertroffen prijs en de eenvoudige hanteerbaarheid kunnen worden verklaard door het feit dat dit model kader alleen is uitgerust met het allernoodzakelijkste, daarom wordt hij ook wel randloze wisselkader genoemd.

De clipkader is echter niet geschikt voor elk motief. Vooral als u een bijzonder motief hebt waar uw hart naar uitgaat, moet u op zijn minst zorgen voor een inlegvel tussen de achterwand en het motief – de achterwand bestaat uit gelijmde houtvezels en zou het motief na verloop van tijd kunnen aantasten door het zuurgehalte.

Conclusie

De clipkader dient zijn doel, maar zet uw motief op geen enkele manier in scène. Hij biedt alleen bescherming aan de voorkant door het glas en kan worden opgehangen met behulp van de achterwand. Wilt u een motief mooi in scène zetten? Dan zijn fotokaders met profielen geschikter – goedkope oplossingen van Frames Factory zijn Hekla van HDF of de houten kader Batino.

algemeen
materiaal:glas
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
maten
andere eigenschappen
lijsttype:cliplijst
Klanten, die deze artikel hebben gekocht, hebben ook gekocht: