Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenfabrikantwalther designCats&Dogs fotokader 9x9 cm - hond

Cats&Dogs fotokader 9x9 cm - hond

Cats&Dogs fotokader 9x9 cm - hond
Walther
ArtNr.: WAL-CD909W-H
6,90  € *
Alle bestellingen die voor woensdag 13.12. om 10.00 uur worden geplaatst, worden gegarandeerd op tijd geleverd voor kerstavond! Voor latere bestellingen kunnen wij geen stipte levering vóór 24.12 uur garanderen.

Fotokader met decoratieve hondenfiguur

  • Profiel: houten profiel met decoratieve hondenfiguur
  • Materiaal: hout
  • Kleur: verkrijgbaar in wit en zwart
  • Fotoformaat: verkrijgbaar in de formaten 9 x 9 cm en 10 x 15 cm
  • Glas: normaal glas
  • Achterwand: van harde vezels met staander

Voor hondenliefhebbers hebben we de bijpassende decoratie: de fotokader met decoratieve hondenfiguur. Met deze charmante fotokader worden uw herinneringen mooi gepresenteerd. Het kan ook een origineel cadeau zijn. Er zijn ook decoratieve figuren in hetzelfde design beschikbaar. Kattenliefhebbers worden echter niet aan hun lot overgelaten: We bieden ook fotokadermodellen met een decoratieve kattenfiguur. De fotokader is verkrijgbaar in wit en zwart. U kunt kiezen uit twee uitsparingen in de formaten 9 x 9 cm en 10 x 15 cm.

Inspiratie – Fotokaders van Walther Design

Ontdek de kleurrijke wereld van fotokaders van het merk Walther Design. Het assortiment omvat verschillende types van fotokaders zoals wisselkaders, galeriekaders voor meerdere foto’s en decoratieve kaders in hart- en diervormen. Naast de beproefde materialen kunststof, aluminium en hout zijn er ook speciale kadermodellen van OSB, met strasversiering, praktische staanders en nog veel meer. Dankzij de vele keuzemogelijkheden tegen een lage prijs heeft het merk Walther Design voor elke wens de juiste creatieve oplossing.

algemeen
materiaal:hout
ophanghaak:verticale ophanging
staander:verticale ophanging
maten
andere eigenschappen
lijsttype:fotolijst
productlijn:Cats and Dogs