Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenformaten10,5x14,8 cm (A6)Barokkader Madrie

Barokkader Madrie

Barokkader Madrie
Mira
ArtNr.: MIR-0370071004-H
vanaf 20,50  € *

Baroklijst Madrie

De baroklijst Madrie heeft een smal profiel dat met een acanthusornament is versierd en naar het motief toe overgaat in de typische holle keel van baroklijsten. De binnenrand van het profiel is afgewerkt met fijne parels. Deze zorgvuldig bewerkte lijst voor liefhebbers van details is verkrijgbaar in antiek goud en antiek zilver, voor een romantisch interieur ook in crèmewit. Het is geen massieve, luxueuze lijst, maar een subtiel model met een smal decoratief profiel. De lijst is daarom ideaal voor fotoformaten van 20x30 cm tot 40x50 cm. De baroklijst Madrie is in het formaat 18x24 cm ook verkrijgbaar als portretlijst met staander.

 • elegant barokprofiel met decoratief acanthusornament en parels
 • hoogwaardig 2 mm helder glas of antireflecterend glas (floatglas); 2 mm plexiglas met een optionele antireflecterende zijde en hoge UV-bescherming
 • tot het formaat 18x24 cm stabiele kartonnen achterwanden met staander; grotere formaten met een aan beide zijden gladde 2 mm MDF-achterwand.
 • wandhaken voor horizontale en verticale ophanging
 • staanders voor horizontale en verticale foto’s tot formaat 18x24 cm
 • fotolijst van massief hout Made in Germany
 • in beschermfolie verpakt met kartonnen hoekbeschermers

Inlijstglazen van Mira

Bij de inlijstglazen van Mira hebt u de keuze tussen helder glas, antireflecterend glas, plexiglas en optisch ontspiegeld True Color Super Clear glas. Bij helder glas en antireflecterend glas wordt er gebruik gemaakt van floatglas, dat vergeleken met het goedkopere machineglas dankzij de productiemethode geen oneffenheden heeft. Een optimaal glad oppervlak is vooral belangrijk bij grotere formaten. De doorslaggevende voordelen van plexiglas zijn het lage gewicht, de hoge UV-bescherming en de breukvastheid. Daarom worden fotolijsten van plexiglas vaak gebruikt in openbare ruimtes zoals scholen, kleuterscholen, ziekenhuizen en openbare instellingen.

 • Normaal glas is gewoon reflecterend helder glas.
 • Dit hoogwaardige antireflecterende glas is aan één zijde geëtst, waardoor het oppervlak mat is en invallende lichtbronnen worden verstrooid. Het glas moet zo dicht mogelijk op de foto liggen, met toenemende afstand wordt het glas melkachtig en mat.
 • Plexiglas is onbreekbaar acrylglas. Bij deze fabrikant heeft het plexiglas een ontspiegelde zijde, zodat het optioneel ook als antireflecterend glas kan worden gebruikt. Het acrylglas heeft aan beide zijden een transparante beschermfolie, die kan worden verwijderd.
 • True Color Super Clear is aan weerszijden optisch ontspiegeld (geen mattering) en beperkt de reflecties tot een absoluut minimum. Het biedt een perfecte kleurweergave en een gemiddelde UV-bescherming. Het is ideaal voor » passe-partouts.
 • Lege lijsten worden geleverd zonder glas en zonder achterwand. Fotolijsten zonder glas en met achterwand zijn geschikt voor bijvoorbeeld gelamineerde foto’s of gobelins.

Waarop u bij de bestelling van uw fotolijst moet letten:

 • Het formaat is altijd het fotoformaat. Bestel ook speciale formaten in uw fotoformaat. Voor een foto in 30x40 cm hebt u bijvoorbeeld ook de fotolijst in 30x40 cm formaat nodig.
 • De fotolijst wordt in Duitsland gemaakt, dus in principe zijn ook individuele uitvoeringen en formaten op maat mogelijk.
 • Geef bij passe-partouts met individuele uitsparingen de uitsparing ca. 0,5-1 cm kleiner dan uw motief aan, zodat u de foto beter achter de uitsparing kunt plaatsen. Bij standaard passe-partouts in standaardformaten zijn de uitsparingen al iets kleiner.
algemeen
materiaal:hout
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
maten
andere eigenschappen
lijsttype:baroklijst