Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenfabrikantCreativBaroklijst Como

Baroklijst Como

Baroklijst Como
Creativ
ArtNr.: CRE-107-15-4-15-H
vanaf 24,80  € *

Barokkader Como

Het stijlvolle en smalle profiel van de barokkader Como overtuigt door zijn filigraan patroon en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, goud, zilver en crème. Met een profielbreedte van 1,4 cm is het een slanke houten kader die uw motieven vakkundig maar discreet omhult. Hij is perfect geschikt voor het inkaders van motieven op papier en laat deze optimaal tot hun recht komen.

  • Fotokaders van massief hout
  • Verstekken gelijmd en geniet
  • Met ophanghaak voor horizontale en verticale ophanging
  • Profielbreedte 1,4 cm, Profielhoogte: 1,7 cm
  • Sponninghoogte: 11 mm

Algemene informatie over de fotokaders van Creativ

De fotokaders van het merk Creativ worden al meer dan 50 jaar volgens een lange traditie in Duitsland van massief hout gemaakt. Er wordt bijzonder veel belang gehecht aan de kwaliteit en de authenticiteit van de fotokaders, wat tot uiting komt in de zorgvuldige verwerking van de houten kaders.

De fotokaders zijn standaard verkrijgbaar met normaal glas, antireflecterend glas en ook met onbreekbaar en licht acrylglas (speciaal voor grotere formaten vanaf 60x80 cm). Lege kaders zonder glas en zonder achterwand zijn bijvoorbeeld geschikt voor gespannen canvasdoeken.

Op maat gemaakte fotokaders

Omdat de fotokaders in Duitsland worden vervaardigd, zijn ook op maat gemaakte formaten mogelijk. Bestel speciale formaten altijd in uw fotoformaat. Op verzoek kan deze barokkader ook worden gemaakt met een spiegelglas (zonder geslepen facetten).

algemeen
materiaal:hout
maten
andere eigenschappen
lijsttype:baroklijst