Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenfabrikantaccent1,4 mm standaard passe-partout

1,4 mm standaard passe-partout

1,4 mm standaard passe-partout
Accent
ArtNr.: ACC-570901-H
vanaf 2,90  € *

1,4 mm passe-partout - permanente bescherming en meer charisma


Doel van het passe-partout

De passe-partout is een kartonnen inleg met een beelddetail, die tijdens het inlijsten tussen het glas en het beeld wordt geplaatst. Hiervoor wordt zuurvrij karton aanbevolen, dat niet vergeelt en het beeld permanent beschermt. Met een passe-partout kunt u een scheiding bereiken tussen uw foto of beeld en het glas. Dit voorkomt dat uw beeld of foto aan het glas blijft plakken en wordt beschadigd door het vocht dat kan ontstaan. Met een passe-partout behoudt u de kwaliteit en schoonheid van uw presentatie.

Schitterende beeldpresentatie dankzij passe-partout

Het passe-partout is de creatieve bemiddelaar tussen beeldmotief, lijst en omgeving. Het laat het motief ademen en ontvouwt zijn uitstraling. Als de kleur van de passepartouts lichter is dan de dominante kleur van het beeld, komt het beeld optisch naar voren. Meer diepte en ruimtelijkheid kan worden bereikt met een passe-partout in een donkerder contrasterende kleur.

Meer informatie over de standaard passepartout van Accent

  • zuurvrije standaard passepartout
  • Dikte 1, 4 mm
  • witte passe-partout kern en dus witte afgeschuinde rand
  • Bij afgewerkte passepartouts is de uitsnede iets kleiner dan gespecificeerd, zodat het beeld beter achter de uitsnede kan worden gemonteerd.
    Voorbeeld: Een binnenuitsnede van 20 x 30 cm is bedoeld voor foto's of beelden in het formaat 20 x 30 cm. In werkelijkheid is deze uitsnede echter ca. 0,50 x 0,50 cm kleiner dan aangegeven, zodat het beeld stabiel is achter het karton.
    Moet de beelduitsnede de afmetingen 20 x 30 cm hebben? Dan is een speciale uitsnijding mogelijk, die volgens uw specificaties wordt gesneden.
andere eigenschappen
buitenformaat:13x18 cm
uitsparing:9x13 cm
niveau:Standard
dikte:1,4 mm
Klanten, die deze artikel hebben gekocht, hebben ook gekocht: