Categorieëen
AllesLijsten.beLijstenfabrikantaccent1,4 mm passe-partout met individuele uitsparing

1,4 mm passe-partout met individuele uitsparing

1,4 mm passe-partout met individuele uitsparing
Accent
ArtNr.: ACC-PP-10x15-140618-H
vanaf 14,00  € *

1,4 mm passe-partout met individueel maatwerk - professioneel en betaalbaar

Het passe-partout met individuele binnenuitsnijding is de goedkope oplossing voor een beeld of foto in speciale afmetingen. Het heeft een dikte van 1,4 mm. Dankzij de externe formaten past het in alle standaardformaten in lijsten.

Doel van het passe-partout

De passe-partout is een kartonnen inleg met een beelddetail, die tijdens het inlijsten tussen het glas en het beeld wordt geplaatst. Hiervoor wordt zuurvrij karton aanbevolen, dat niet vergeelt en het beeld permanent beschermt. Met een passe-partout kunt u een scheiding bereiken tussen uw foto of beeld en het glas. Dit voorkomt dat uw beeld of foto aan het glas blijft plakken en wordt beschadigd door het vocht dat kan ontstaan. Met een passe-partout behoudt u de kwaliteit en schoonheid van uw presentatie.

Schitterende beeldpresentatie dankzij passe-partout

Het passe-partout is de creatieve bemiddelaar tussen beeldmotief, lijst en omgeving. Het laat het motief ademen en ontvouwt zijn uitstraling. Als de kleur van de passepartouts lichter is dan de dominante kleur van het beeld, komt het beeld optisch naar voren. Meer diepte en ruimtelijkheid kan worden bereikt met een passe-partout in een donkerder contrasterende kleur.

Meer informatie over de standaard passepartout van Accent

  • zuurvrije standaard passepartout
  • Dikte 1, 4 mm
  • witte passe-partout kern en dus witte afgeschuinde rand
  • Gelieve uw individuele beelddetails in cm in te voeren. De binnenste uitsnijding wordt gecentreerd. Elke rechthoekige binnenmaat is mogelijk, maar moet minstens 1 cm van de buitenrand van de doos blijven.
  • Attentie: Zorg ervoor dat het binnenste formaat van de uitsnede minstens 1 cm kleiner is dan het beeldformaat. Hierdoor kunt u het beeld beter achter de passe-partout fixeren.
    Voorbeeld: De foto is 30 x 45 cm groot, dus de binnenmaat moet 29 x 44 cm of kleiner zijn.
  • Dit artikel is een individuele knipbeurt, die helaas is uitgesloten van inruil of teruggave.
andere eigenschappen
buitenformaat:10x15
niveau:Standard
dikte:1,4 mm